Write your awesome label here.

Legfontosabb részvényesi mutatók

Melyek azok a legfontosabb részvényesi mutatók, amelyekre a profi befektetők is nagy figyelmet fordítanak? Hogyan tudod Te is ugyanezeket használni annak érdekében, hogy megértsd a profi részvény kereskedők és befektetők gondolkodásmódját?
 • Szint: Kezdő
 • Időtartam:  Napi 1 email, 4 napon át
 • Szerző: Varga Dani
Legfontosabb részvényesi mutatók

Mikor való neked ez a kurzus?

Ez az email tanfolyam akkor való neked, ha már van egy minimális tudásod a részvény befektetés területén, esetleg már fektettél részvényekbe korábban vagy rendelkezel befektetési alapokkal. A tanfolyam végére megérted miért olyan fontos, hogy ezekkel a mutatókkal tisztába legyél és megtudod azt is, hogy hogyan tudod kiszűrni azokat a cégeket ezeknek a mutatószámoknak a segítségével, amiket jobb messziről elkerülni.

Amennyiben egy olyan zárt csoportba szeretnél tartozni, ahol nap, mint nap a tőzsde a befektetések és pénzügyi fejlődés téma akkor lesd meg az Érthető Pénz Csoportunkat.


A tanfolyam felépítése

 • Top 4 mutatószám a részvénybefektetéseknél

  A legfontosabb részvényesi mutatószámok tanfolyam pontosan erről szól. 4 napon keresztül minden nap egy-egy különböző és fontos részvényesi mutatószámon megyünk végig gyakorlati példákkal, hogy azonnal a gyakorlatban is tudd alkalmazni a megtanultakat!
 • Képek, cikkek és videók

  Az összes email tartalmazza a szükséges tudnivalókat szöveges és képes formában.
 • Gyakorlati segítség

  A képzés 4 különálló emailből áll. Ezeket az emaileket napról napra kapod majd meg arra az email címre, amivel feliratkozol a képzésre.

Ki áll az Érthető Pénz mögött?

Volt londoni részvény bróker, SeekingAlpha.com, Portfolio.hu publikáló és az Érhető Pénz alapítója. Rendelkezik a hivatalos Investment Advice Diploma-val, mellyel az Egyesült Királyságban kvalifikált befektetési tanácsadó.

Létrehozta Magyarország egyik legprofibb részvény kereskedői közösségét és több millió forint hozamot realizál ügyfeleinek havonta. Az Egyesült Államok egyik legnagyobb online szaklapjában publikál (Seeking Alpha), havonta 20 - 25 000 ember olvassa az elemzéseit, itthon a portfolio.hu oldalra ír elemzéseket, egy-egy cikkét 10 - 12 000 befektető olvassa. 

Csak azt mondja és mutatja, illetve arról ír, ahogyan ő fekteti be a saját pénzét. A részvények és egyéb befektetések, amelyeket vásárol publikusan elérhetőek az Érthető Pénz csoport számára.