Az egyik legnagyobb zárt részvény és kötvénybefektetői csoport magyar nyelven

Mit tartalmaz az Érthető Pénz Csoport?

Write your awesome label here.

Jelenlegi tag

órányi videó

profit és több millió forint megspórolt felesleges jutalék

Mekkora hozamot értek el a csoport tagok Dani segítségével az elmúlt 6 hónapban?

Hogyan zajlik a csoport napi működése

Az Érthető Pénz Csoport egy olyan zárt közösség, ahol mindenkinek egy a célja: minél jobban megérteni a tőzsdét és a részvényeket, minél jobb hozamokat elérni. Mindezt úgy, hogy segítjük egymást ezen az úton és nyíltan megosztjuk egymással a jó és a rossz tapasztalatainkat is.

A csoport a Telegram alkalmazás felületén működik, olyan, mintha egy Messenger, Viber vagy WhatsApp csoportnak lennél a tagja. Az egyes kérdéseket minden csoporttag látja, tud rá reagálni, válaszolni és fel is tud tenni kérdést.

Van egy fő kommunikációs csoport, ahol a hírmegosztás, kérdések és válaszok és különböző piaci meglátások folynak a nap 24 órájában, és van egy szeparált csoport, ahova az éles pozíciók kerülnek be, illetve a hetente készülő videók. Ezenfelül hozzáférést kapsz a teljes oktatási felülethez is, így az összes kurzust meghallgathatod, legyen szó külföldi kötvény vásárlásról vagy portfólió építésről.

Mivel az éles pozíciókat tartalmazó csoport egy szeparált részként működik, így ha az egyik napod nagyon forgalmas, megteheted, hogy a fő kommunikációs csoportot lenémítod egy napra, és csak akkor fogsz értesítést kapni, ha én nyitok egy éles pozíciót. Majd nap végén vissza tudod olvasni nyugodt körülmények között, hogy napközben mik történtek.

Minden hétfőn pedig egy általam készített, aktuális témákkal foglalkozó tőzsdei videót fogsz látni, aminek a segítségével a tőzsdei befektetéseidből ki tudod hozni a maximumot. A videók között vannak olyanok, amik egy-egy részvény részletesebb elemzéséről szólnak, vannak olyanok, melyek egy aktuális hírt dolgoznak fel, sőt vannak stratégiai vagy tőzsdepszichológiai kérdésekkel foglalkozó videók is. Az elmúlt lassan 3 évben összesen több, mint 70 órányi videó gyűlt össze. Csak ezeknek a vissza nézésével elképesztő tudásra tehetsz szert.
Write your awesome label here.

Mikor való Neked a csoport?

1
Ha meg akarod érteni a tőzsdét és a részvénypiacokat és saját magad szeretnéd magabiztosan kezelni a befektetéseidet.
2
Már fektettél részvényekbe korábban, esetleg vásároltál már különböző befektetési alapokat és van egy minimális alap tudásod a tőzsdét illetően.
3
Már bizonyítottan működő megközelítést és módszert szeretnél látni hiteles forrásból, ahol minden tag képes ugyanazt a módszertant alkalmazni sikeresen.
4
Nyitott vagy a tanulásra és érdekel a részvénypiac és tőzsde, mert én a tudást át tudom adni, de alkalmazni neked kell hétről hétre.

Mit tartalmaz az Érthető Pénz Csoport tagság

Telegram Csoport

Tartalmaz MINDENT, hogy a lehető leghamarabb profi tőzsdéssé válj, megértsd a piaci mozgásokat és tudj belőlük profitálni. Egy zárt VIP közösség, ahol mindenki segíti a másikat egy közös cél elérése érdekében. Mindezt egyszerűen, közvetlenül a telefonodra érkező értesítésekkel és kérdezési lehetőséggel.

Láss bele az én kereskedésembe

Megosztom veled, hogy én mikor és milyen pozíciókat nyitok meg, hogy a lehető legtöbbet tanulhatsd el tőlem. Éles számla, valódi pozíciók, 100% átláthatóság. E mellett pedig láthatod én mely híreket figyelem nap, mint nap, amik segítenek a megfelelő pozíciók felvételében.

Legfrissebb/Vezető piaci információk

A legfontosabb világpiaci hírek közvetlenül a telefonodra. Nincs időd naponta órákat tőzsdei híreket olvasni? Nem is kell! Én megteszem helyetted, hogy Te már csak a lényeget lásd.

Összefüggések megértése

A cél, hogy 2-3 hónapon belül megértsd a komplex tőzsdei összefüggéseket a klub segítségével és képes legyél önállóan részvényekkel kereskedni és részvényekbe fektetni.

Korlátlan hozzáférés az oktatóanyagokhoz

Az összes már megjelent és későbbiekben megjelenő oktatási anyaghoz korlátlan hozzáférésed lesz. Ezek a befektetésekről, tőzsdéről, részvényekről, kötvényekről és adózásról szóló több órás komplex gyakorlati képzések. 

Heti videók

Minden héten új videóval jelentkezem csak a csoport tagoknak. Ebben átbeszéljük az aktuális pozícióinkat, megnézzük mi várható a következő héten és megmutatom én mely részvényeket figyelem. Sőt, minden héten a csoportba feltett kérdéseket bővebben is átbeszéljük, hogy folyamatosan bővüljön a tudásod!

Ezt mondták, akik már a csoport tagjai

Rengeteg angol nyelvű videós anyagon rágtam már át magam, mert magyarul nem találtam naprakész, hiteles segítséget a tőzsdei kérdéseimben.

Ez megváltozott, amikor kapcsolatba kerültem a www.erthetopenz.hu megalkotójával, Varga Danival. A legnagyobb koponyák tudását adja át.

Nem befektetni, vagy részvényt vásárolni segít, hanem MEGTANÍT MEGÉRTENI a tőzsdét!
— Dénes Márk, Értékesítő vezető
Krisztián pedig egy év tőzsdei tapasztalattal csatlakozott hozzánk már több, mint két és fél éve és azóta is tag

Az Érthető Pénz csoporthoz való csatlakozásomat a befektetéseim megfelelő kezelése motiválta.

A pénzügyi termékeket és a kockázatkezelési hajlandóságomat figyelembe véve döntöttem a részvénykereskedés mellett, amit nem bántam meg.

Négy hónap után az alaptőkémen 15%-os profitot tudtam generálni a csoportban jelzett információk alapján.
— Bácsi Krisztián
Gábor 2021 februárjában csatlakozott az Érthető Pénz Telegram Csoportba és azóta is
tag


Dani kiválóan érzi a piacot. Egyszerűen, érthetően, letisztultan magyaráz, kezdők számára is könnyen emészthető. Minden kérdésre gyorsan, készségesen válaszol. Látszik, hogy nem a pénzért csinálja, élvezi a piacot, együtt él vele és szeretné átadni azt a tudást, amit Ő már megszerzett, mások számára is.

Így tovább Dani, nagy reményeket fűzök a csoporthoz és a munkádhoz!

A csoportban megjelenő információk minőségi tartalommal bírnak, melyek részeként heti rendszeres videók érkeznek a piaci gondolkodásmód fejlesztésére. A kereskedési instrumentumok körébe tartozik a részvény mellett az index CFD-k és az USD/HUF devizapár.

Megbeszéljük a lehetséges swing pozíciónyitásokat, amelyeket aztán mindenki saját maga mérlegel az éles nyitás szempontjából.

További előny az azonnali kérdés-válasz lehetőség a csoporton belül. A hangulat könnyed és vidám.

A türelem is nagyon fontos szerepet játszik a pozíciók kezelésében. Ha valaki tudatosan és érhető módon szeretné kezelni a pénzügyeit egy havi összegért, akkor mindenképp javaslom a csoporthoz való csatlakozást.
— Szauder Gábor

Mennyiben kerülne mindez, ha külön-külön szeretnél hozzájutni ezekhez?

Komplett csomag ára

€1050/hó
  • Érthető Pénz Telegram Csoport hozzáférés: 150 €
  • Heti rendszeres videók és már több, mint 70 órányi tudásanyag: 150 €
  • Több, mint 3 órás komplex ETF-ekről szóló oktatóanyag: 120 €
  • Kötvények és kötvény befektetések A-tól Z-ig 6 órás oktatóanyag: 150 € 
  • START Tőzsdetanfolyam: Hogyan kezdd el, 6,5 órás oktatóanyag: 150€
  • 6 lépéses részvénykiválasztási módszer: 50 €
  • Láss bele az én kereskedésembe: 140 €
  • Közvetlen kérdezési lehetőség: 140 €
  • + Komplett másfél hónapos felépített tanulási folyamat

A komplett, teljes csomag értéke így 1050 €/hó

Ráadásul ebben az árban nincs is lenne benne az, hogy az összes múltbeli pozíciót láthatod, az elmúlt három év összes heti videóját megkapod, amelyek videónként 25-40 percesek.

Empty space, drag to resize
Éppen ezért lett megalkotva a zárt Érthető Pénz Csoport, ahol így bele tudtam foglalni Neked mindent azért, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban profitálni tudj a tagságból. Ezért határoztunk meg egy havi díjat, mely 90 € havi tagsági díjban minden benne van.
Empty space, drag to resize

Ez az ár pedig örökre szól, nincs emelés, nincs mellébeszélés, ameddig a csoport tagja maradsz garantáljuk neked ezt a kedvezményes árat.


Amennyiben szeretnél egy olyan közösséghez tartozni, ahol mindenki részvényekbe fektet, a kérdéseidre szeretnél azonnal választ kapni akár közvetlenül tőlem, heti szinten folyamatosan fejlődni szeretnél, és a fő célod, hogy egy pár hónapon belül több éves tudást tudj elsajátítani, akkor az Érthető Pénz Csoport neked való.

Most csütörtökön éjfélig ráadásul minimum 28% kedvezménnyel tudsz csatlakozni a csoporthoz!

90€/hó

 65 €/hó

Write your awesome label here.

Ki áll az Érthető Pénz mögött?

Varga Dani vagyok, az Érthető Pénz alapítója.
Több, mint 10 éve együtt lélegzem a tőzsdével és a befektetésekkel. Londonban voltam részvény bróker, az első részvényemet 14 évesen vettem. Számos alapkezelő és befektető olvassa az elemzéseimet angol és magyar nyelven egyaránt.

Az Egyesült Államok egyik legnagyobb online szaklapjában publikálok (Seeking Alpha), havonta 20 - 25 000 ember olvassa az elemzéseimet, itthon a portfolio.hu oldalra írok elemzéseket, egy-egy cikkemet 8 - 10 000 befektető olvassa.

Létrehoztuk magyar nyelven az egyik legprofibb részvény befektetői közösséget és több tízmillió forint hozamot realizálok ügyfeleimnek havonta. Az elmúlt időszakban felépítettünk egy olyan részvény kereskedési stratégiát a sok éves tapasztalatomból, ami a piaci átlaghozam duplájára képes.

Ami viszont a legfontosabb a Te szempontodból: csak azt mondom és mutatom, illetve arról írok, ahogyan én fektetem be a saját pénzemet. A részvények és egyéb befektetések, amelyeket vásárolok publikusan elérhetőek az Érthető Pénz Csoport számára.

Minden, amit az Érthető Pénzen megtalálsz az én "tollamból" van, az én szemléletemet és tapasztalataimat tükrözi. Nem szeretem a mellébeszélést és a trükközéseket, éppen ezért az Érthető Pénz teljesen független.

Nem kapok jutalékot semelyik banktól, biztosítótól vagy brókercégtől sem
, így valóban függetlenül tudok segíteni mindenkinek. (Pedig elhiheted, hogy kaptam már bőven ajánlatokat.)

És amit semmi pénzért nem cserélnék el: karatézom 8 éves korom óta és nemzetközi szinten versenyeztem. Maga a küzdősport és a karate adott egy olyan életszemléletet kisgyermek koromtól, hogy bármilyen területen az eredményekért és a sikerekért keményen meg kell dolgozni, de maximálisan megéri!

Gyakori kérdések

Mi az a Telegram

Röviden, ugyanolyan, mint a Messenger, Viber vagy Whatsupp. A Telegram az egyik legnépszerűbb azonnali üzenetküldő. Felhasználói száma világszerte átlépte a 400 milliót. Fő mottójuk az online biztonság, ugyanis a végpontok közötti titkosítással ellátott csevegést például nem lehet lehallgatni, megfigyelni.

Azért ezt a platformot választottuk, mert így Te is aktív tagja tudsz lenni a közösségünknek és tudsz kérdezni, látod a folyamatos kommunikációt, illetve mindig lesz valaki, aki éppen online van és van kivel meg lehet vitatni a tőzsdei történéseket. 

Hogyan tudok csatlakozni a Telegram csoporthoz?

Csak kattints a Csatlakozom gombra. Innen a rendszer automatikusan átirányít a Telegram felületére (ha még nincs Telegramod, a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani, hogy telepítsd). Ezután csak menj végig a lépéseken, ahogy a videóban láttad és már csatlakoztál is közénk.

Hogyan tudok fizetni a klubtagságért?

Csak kártyás fizetést fogad el a rendszer. Így azonnal taggá is válsz, amint megtörténik a befizetés. Nincs várakozási idő, rögtön belecsapunk a tőzsde világába, belekerülsz a csoportba, látod a kommunikációt és kapsz majd egy külön linket, ahol a heti videókat és az én pozícióimat nézheted meg.

Automatikusan megújul az előfizetésem?

Igen, minden hónapban. A rendszer automatikusan levonja tőled a tagsági díjat. Így nincs gondod rá, minden automatikusan történik, Neked elég a tőzsdére figyelned. A klubtagság ezen kívül bármikor megszüntethető, nincs semmiféle "hűségidő". Addig maradsz ameddig úgy érzed tudok számodra hasznos dolgokat adni. E miatt nem aggódom, mert sok tagunk már a kezdetek óta velünk van és mindenki tervez is maradni, nem véletlenül.

Amennyiben mégis úgy döntesz, hogy le szeretnéd mondani az előfizetést, ezt a Telegram felületén tudod megtenni, az Unsubscribe gombra kattintással. Másik lehetőség, hogy azt a lejárat előtt legalább 48 órával jelezd felénk a daniel.varga@erthetopenz.hu email címen, így a következő havi/féléves/éves tagsági díjat a rendszer már nem fogja levonni tőled.

Milyen gyakran lesznek a hírek megosztva?

Legtöbbször pár naponta osztok meg Veled érdekes híreket, melyek fontosak a kereskedés szempontjából is. Ami viszont a legfontosabb, az élő pozíciókról beszélgetünk, illetve, hogy én milyen pozíciókat tervezek fölvenni az elkövetkező időszakban. A heti videók is ilyenekről szólnak, illetve egy-egy részvény részletesebb elemzéséről vagy a tagok között felmerült kérdésekről.

Vásárolhatok részvényt csak az alapján, ahogyan Te is csinálod?

A hangsúly itt azon van, hogy megmutatom én mikor és mi vásárolok. A pozícióim nem minősülnek tanácsnak, sem ajánlásnak. Ha csak vakon megveszed azokat, amiket én, ugyanolyan profitokat fogsz csinálni, mint amilyeneket én. Viszont a csoport célja, hogy megértsd mit miért csinálunk, mert így fogsz tudni önállóan is szép eredményeket elérni. Márpedig végső soron ez a célunk.