“Kölcsönözd ki” a piaci átlagot szinte állandóan felülmúló londoni ex-bróker tudását és tegyél zsebre szakemberek által irigyelt hozamot!

#Tanulj | #Fejlődj | #Profitálj

Építs nemzetközi szinten is kimagasló hozamú befektetési portfóliót “kezelési” költségek, rajtad nyerészkedő alapkezelők és álmatlan éjszakák nélkül.

Képzeld el, ha egy évvel ezelőtt $1000 fektetsz Nvidia részvényekbe.

Ez ma neked kb. $3.389 ér és egy laza 238%-os növekedést értél el a befektetéseddel.

Egyetlen év alatt. 

Két lehetséges oka lehet annak, hogy nem szálltál be időben: - Bármelyik is igaz rád, ez többé nem fordul veled elő.

Az egyik lehetőség, hogy egyszerűen még nem volt meg a megfelelő befektetői tudásod és tapasztalatod ahhoz, hogy időben észrevedd a lehetőséget. Mindjárt mutatom, hogyan tudod magad néhány hónap alatt gazdagra tanulni. Azt nem ígérem, hogy azonnal lekörözöd a Wall Street-i cápákat, de nem is kell. Mert bőven elég az emberek 90%-nál jobb befektetési döntéseket hoznod, hogy átlagon felül hozamot érj el.

De lehet rád a másik lehetőség igaz:
Write your awesome label here.

Naponta maradsz le az Nvidiához hasonló lehetőségekről,

a rajtad kívülálló, banális “rendszerhiba” miatt!

Igen, erről most lemaradtál. De hány ilyen lehetőség volt az egy év alatt, amiről nem is hallottál? Mennyi fontos információ került el? Hány a piacot mozgató hírről maradtál le?
Számtalan ilyen volt:
Ezekről azért maradtá le, mert vagy nem volt elegendő befektetői tudásod, vagy nem jutottak el hozzád időben a megfelelő információk.
De nem tehetsz róla, mert így “kell” működnie a rendszernek, hogy csak kevés ember tömhesse meg a zsebét.
Mindjárt megmutatom, hogyan tudod a rendszer működését a javadra fordítani és kilépni az “erről lemaradtam” csapatból.
Csak előtte meg érdemes értened a legfőbb problémát:

A befektetéseim mellett, rendszeresen készítek elemzéseket az USA egyik legnagyobb szaklapjának (Seeking Alpha), itthon a portfolio.hu oldalon jelennek meg írásaim és heti szinten készítek videókat a YouTube csatornámra.

Épp ezért rengeteg befektetéssel, tőzsdével és gazdasággal kapcsolatos tartalmat dolgozok fel napi szinten.

Észrevettem, hogy az angol nyelven elérhető információk csak egy aprócska része ér el hozzánk magyar nyelven.
DE AZ SEM IDŐBEN!
A külföldi sajtó által lerágott csonként kiköpött maradéka landol szenzációként itthon.

Jobb esetben ezekre alapozva még tudsz hozni egy “közepesen jó” befektetési döntést, de általában már túl késő.

Képzeld csak milyen könnyedén hoznál jó befektetési döntéseket, ha a piacot mozgató legfontosabb hírekről már akkor tudnál, amikor mások még csak el sem gondolkodtak a befektetésen?!

Mától megkapod a tőzsdét, az árfolyamokat és az gazdaságot befolyásoló legfontosabb és legfrissebb híreket magyar nyelven, kiegészítéssel, összefoglalókkal és egy szakmai szűrővel, ami csak a valóban fontos információkat engedi át, megszűrve a kattintás- és hatásvadász dolgokat.
Ex-londoni részvény brókerként és 10+ év befektetői tapasztalattal mondom:

Nem tudok ennél jobb megtérülést hozó 105 eurós befektetést mondani az Érhető Pénz Akadémiánál!

Mindjárt mutatom a részleteket, csak először néhány fontos infó a londoni ex-brókerről:
Varga Dániel vagyok az Érthető Pénz alapítója.
 • Londonban, a világ egyik legfontosabb pénzügyi központjában dolgoztam brókerként.
 • Az USA egyik legnagyobb online szaklapjában (Seeking Alpha) havonta 20-25.000 ember olvassa az elemzéseim.
 • Itthon a portfolio.hu-ra írt cikkeimet, 10-12.000 befektető olvassa.
 • Több mint 10 éve foglalkozok tőzsdével.
 • Rendelkezem a hivatalos Investment Advice Diploma-val, mellyel az Egyesült Királyságban kvalifikált befektetési tanácsadónak mondhatom magam.
 • Az általam szervezett, 200+ fős II. Érthető Pénz Konferenciára már az Early Bird alatt elfogyott az összes jegy.
Write your awesome label here.

Te is tudod, a tudás hatalom, a többi alig számít!

Nem számít mekkora a jelenlegi portfóliód.

Lehet csak most kezded, lehet már több tízmilliós portfóliót építettél.

Nem számít mennyit tervezel befektetni.

Elkezdheted néhány tízezer forinttal is, de milliós tételben is játszhatsz.

Nem számít jelenleg milyen tudásod van.

Lehetsz diplomás pénzügyi szakember, vagy a tőzsdével most ismerkedő.

Megkapod a legfontosabb, befektetői szempontból érdekes híreket, előszűrve, magyar nyelven!

Nem csak jó döntéseket tudsz hozni a pénzeddel kapcsolatban, de te leszel a legtájékozottabb ember a társaságban, aki olyan információkat tud, amiről a többiek még csak nem is hallottak.

Amikor az ismerőseid arról beszélnek, hogy lemaradtak a következő Nvidiához hasonló menetelésről, egy elégedett félmosoly jelenik meg az arcodon. Eszedbe jut, hogy te épp időben szálltál be és rengeteg pénzt kerestél vele.

Nem csak akkor jutottak el hozzád a legfontosabb hírek, amikor már mindenki megtömte a zsebét.

A hazai szaklapokban egyszerűen nincs elég kapacitásuk és nagyrészt a kattintásokból finanszírozzák a működésüket. Ezért csak a legnagyobb eseményekre tudnak reagálni, azokra is utólag.

Az Érthető Pénz Akadémián a megjelenés után kb. 15-20 percen belül, magyar nyelven tudod olvasni a külföldi sajtóban elérhető legfontosabb információkat.

Ha tökéletesen értesz angolul, valószínű akkor sem tudsz a 24 órában gazdasági elemzéseket böngészni a külföldi fórumokon. Előfizetőként pedig egyetlen kattintásra lesz tőled az összes fontos információ.

Néhány perc alatt átfutod az előre megszűrt cikkekeket és nem csak te leszel a társaságod legtájékozottabb embere, de valószínű a legsikeresebb befektetője is.

A hírszolgáltatás mellett 20+ órányi képzés vár rád az Akadémián:

Tanuld magad gazdaggá az 

Érthető Pénz Akadémia képzéseivel!

Építs önerőből nemzetközi szinten irigyelt hozamú, a piaci átlagot felülmúló befektetési portfóliót “kezelési” költségek, rajtad nyerészkedő alapkezelők és álmatlan éjszakák nélkül.

Gazdasági mutatók elemzése 3 órás kurzus: 120 EUR
Megismered az összes olyan gazdasági mutatót, ami a befektetésed szempontjából fontos lehet. Megérted milyen összefüggések mozgatják a piacot, milyen hatással van az alapkamat az inflációra, az mit okoz a GDP-ben és ezeket hogyan tudod a javadra fordítani befektetőként.
Könyvelés befektetői szemmel 3 órás kurzus: 140 EUR 
Ezzel a tréninggel megtanulsz teljesen önállóan cégeket értékelni. A cégek nyilvánosan elérhető könyvelési adatai, igazi aranybányák lesznek neked. Befektetői szemmel tudod értelmezni az adatokat, és minimálisra csökkented az esélyét egy rossz befektetésnek. Amíg ezzel nem vagy tisztában vagy mások szavára adsz, vagy egyszerűen a szerencsében bízol.
Kötvénybefektetésekről A-tól Z-ig 6 órás kurzus: 250 EUR
Konkrétan minden, ami kötvény. Egészen az alapoktól a haladó szintig. A tréning után nem csak a hazai állampapírpiac lesz alternatívaként, hanem a teljes “készletből” tudsz magabiztosan választani. Mindent elmagyarázok a kötvények kiválasztásával és értékelésével kapcsolatban és megmutatom hol tudsz (valóban) inflációkövető külföldi részvényeket venni.
START tőzsdetanfolyam 7 órás kurzus: 120 EUR
Minden lépés átbeszélünk, amire kezdő befektetőként szükséged van. Mi az a részvény, kötvény, ETF, indexek, opciók. Minden alap fogalommal tisztában leszel a végére. Milyen gazdasági ciklusok léteznek, milyen mutatókat érdemes első körben megnézned egy befektetéssel kapcsolatban, mit jelent egy negyedéves jelentés. A végére mindenféle előképzettség és tapasztalat nélkül, egy alapszintű cégértékelést is tudsz csinálni, ami alapján ki tudsz választani részvényeket.
Közben dolgozom az új anyagokon is, amit előfizetőként azonnal meg is kapsz.

Hamarosan: Haladó ETF Befektetési Kurzus: 150 EUR
Hamarosan: Haladó Könyvelés: Befektetői kimutatások és következtetések: 160 EUR

Csatlakozz az Érthető Akadémiához április 7-éig és megkapod a teltházas, sehol máshol nem elérhető Érthető Pénz Konferencia teljes felvételét!

A márciusi konferenciára konkrétan a jegyértékesítés első szakasza után le kellett zárni a jelentkezést, mert megtelt a terem. A felvételeket csak a jegy mellé lehetett eddig megvásárolni, sehol máshol. Egy ideig nyilvánosan biztosan nem is lesz elérhető.

A 7 db 45 perces előadást és a 2 db 20 perces kerekasztal beszélgetést szakértői stáb rögzítette. Ne egy remegő kézzel felvett, telefonos kalózfelvételt képzelj el, amit a moziban titokban rögzítettek. Profi, stúdió minőségű felvételeket kapsz.
Ezt mondták a konferenciáról, akik élőben ott voltak:

“Egy percig nem unatkoztam, minden előadás nagyon érdekfeszítő volt és maximálisan használható tudást nyújtott.”

“Még a kezdők számára is tökéletesen érthető előadások voltak.”

“Minden területről nagyon profi és hiteles szakember volt jelen.”

“A kerekasztal beszélgetés tetszett a legjobban, hogy egy adott témakörben mindenki kifejtette a saját nézőpontját.”

“Az előadások színvonala tetszett a legjobban. Valóban érthető volt valamennyi előadás, hű volt a konferencia nevéhez.”
Az ország leghitelesebb szakemberei válaszolnak neked ezekre a kérdésekre:
 • Milyen hozamokra számíthatsz 2024-ben és 2025-ben ha állampapír befektetéseid vannak? Van jobb alternatíva?
 • Miért fontos, hogy megfelelő szektorokba fektess a részvénypiacon? Hogyan építs fel egy válságálló befektetési portfóliót akár rövid, akár közép, akár hosszú távról beszélünk?
 • Hogyan adózol a különböző befektetéseid után? Mikre figyelj oda mindenképpen, ha nem szeretnéd, hogy az adóhatóság nálad kopogtasson?
 • A kripto világáról érthetően: Hogyan tudsz nyugodt maradni kripto kereskedőként? Milyen hibákat kerülj el, ha nem akarsz milliókat veszíteni?
 • Mi várható a hitelpiacon 2024-ben? Érdemes befektetési hitelben gondolkodni? Ingatlanvásárláshoz most vegyél fel hitelt vagy a kamatszintek már csökkenő pályán vannak?
 • Milyen ingatlanbefektetési lehetőségek vannak itthon és külföldön? Hol éri meg most ingatlant vásárolni befektetési céllal? Valóban tetszhalott állapotba került a magyar ingatlanpiac és ha igen, mi lesz a kiút?
A konferencia 7 db előadása:

Imre Ádám

Moneyvlog alapítója részletesen bemutatja hogyan és milyen gazdasági ciklusok váltják egymást 7-10 évente és hogyan tudsz ebből profitálni.

Varga Dániel

Érthető Pénz alapítója, volt londoni bróker segít összeállítani egy olyan befektetési portfóliót, amire még a legjobb szakemberek is elégedetten bólintanak.

Dr. Magyar Csaba

Okleveles nemzetköziadó-szakértő, magyarázza el érthetően és élvezhetően a nemzetközi befektetések adózását.

Kiss Imre

MoneyMoon ETF vezérigazgatója, beszél 2025 (igen, jól olvastad) TOP befektetéseiről.

Lukács Krisztián

A havi szinten több tízezer dollár termelő GrabbitBot alapítója, mesél a kriptokereskedő nyugodt hétköznapjairól.

Friedmann Tamás

Magyar és nemzetközi ingatlanbefektetési szakértő mutatja be a nemzetközi ingatlanpiac lehetőségeit.

Borbély-Tóth Zsuzsa

Vezető hitelszakértő ad egy átfogó képet az idei év hitelpiacáról

Imre Ádám

Moneyvlog alapítója részletesen bemutatja hogyan és milyen gazdasági ciklusok váltják egymást 7-10 évente és hogyan tudsz ebből profitálni.

Varga Dániel

Érthető Pénz alapítója, volt londoni bróker segít összeállítani egy olyan befektetési portfóliót, amire még a legjobb szakemberek is elégedetten bólintanak.

Dr. Magyar Csaba

Okleveles nemzetköziadó-szakértő, magyarázza el érthetően és élvezhetően a nemzetközi befektetések adózását.

Kiss Imre

MoneyMoon ETF vezérigazgatója, beszél 2025 (igen, jól olvastad) TOP befektetéseiről.

Lukács Krisztián

A havi szinten több tízezer dollár termelő GrabbitBot alapítója, mesél a kriptokereskedő nyugodt hétköznapjairól.

Friedmann Tamás

Magyar és nemzetközi ingatlanbefektetési szakértő mutatja be a nemzetközi ingatlanpiac lehetőségeit.

Borbély-Tóth Zsuzsa

Vezető hitelszakértő ad egy átfogó képet az idei év hitelpiacáról
A konferenciára egy teljes árú jegy 110 euró volt.

A konferencia felvételek csak eddig járnak az előfizetésedhez, utána már nem kapod meg őket:

Válaszd ki az előfizetésed az Érthető Pénz Akadémiára!

Havonta 20-29 EUR és olyan tudásra teszel szert, amivel olyan piaci átlagot felülmúló befektetési portfóliót állíthatsz össze saját kútfőből, amire még a londoni szakemberek is elismerően bólintanak.
 • Állandó, magyar nyelvű, előszűrt hírszolgáltatás
 • Gazdasági mutatók elemzése 3 órás képzés - 120 EUR
 • Könyvelés befektetői szemmel 3 órás képzés: 140 EUR
 • Kötvénybefektetésekről A-tól Z-ig 6 órás képzés: 250 EUR
 • START tőzsdetanfolyam 7 órás képzés: 120 EUR
 • Hamarosan: Haladó ETF Befektetési Kurzus: 150 EUR
 • Hamarosan: Haladó Könyvelés: Befektetői kimutatások és következtetések: 160 EUR
 • II. Érthető Pénz Konferencia 7 előadással és 3 kerekasztal beszélgetéssel (110 EUR)

*A hírszolgáltatást az előfizetésed legértékesebb része, de szándékosan nem áraztuk be. Csak olyan összegeket vettük bele az összevetésbe, amik önállóan is piacra kerülnek.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok csatlakozni az Akadémiához?

A Csatlakozom gombra kattintva a rendszer automatikusan átirányít arra a felületre, ahol be tudsz regisztrálni az Akadémiára. Akár email címmel, akár Google/Facebook/Apple felhasználóként is tudsz regisztrálni és hozzáférni a képzésekhez, a napi legfrissebb hírekhez és a konferencia felvételéhez.

Kártyával tudsz fizetni, a fizetés pedig a STRIPE rendszerén történik, ami az egyik legnagyobb nemzetközi fizetési szolgáltató, így adataid biztonságban vannak, mi sem férünk hozzá ezekhez. 

Csatlakozás után hol érem el az anyagokat?

A profil menüponton belül találod az összes képzést, a Daily News menüpont alatt pedig a legfrissebb híreket. 

FAQ 3 title

FAQ 3 description