Write your awesome label here.

Részvénykiválasztás a gyakorlatban

Kezedbe kapod azt a receptet és lépésről lépésre útmutatót, amellyel Te is képes leszel kiválasztani a legjobb befektetési célpontokat és felépíteni egy jövedelmező részvény portfóliót!
  • Szint: Kezdő és Középhaladó
  • Időtartam:  3 óra
  • Szerző: Varga Dani

Mit érhetsz el a Részvénykiválasztás a gyakorlatban tananyag segítségével?

Magabiztos tudás

Képes leszel felépíteni egy magabiztos részvényesi tudást, és nem kell többé azon gondolkodnod, hogy mibe fektesd a megtakarításaidat.

Időhatékonyság

Kapsz 2 darab lépésről lépésre útmutatót, ami alapján ki tudod választani a legjövedelmezőbb részvényeket, így már egy bevált módszert alkalmazhatsz.

Sikeres vagyonépítés

Elindulsz a hosszú távú vagyonépítés felé. Pontosan tudni fogod mikor, milyen részvényt érdemes választanod, hogy a befektetéseid a legjobb helyen legyenek.

Egyedülállóan gyakorlatias anyag

Az oktató anyagban a 2 legnépszerűbb megközelítést alkalmazva kapsz azonnal használható tudást. A képzés segítségedre lesz akkor is, ha az a célod, hogy folyamatosan pénzt termelő részvény befektetéseid legyenek és akkor is ha a célod egy nagy növekedés előtt álló részvény portfólió kialakítása.
Write your awesome label here.

Mire leszel képes a képzés elvégzését követően?

Képes leszel önállóan és jól részvény befektetési célpontokat azonosítani. Megismered a célhoz rendelt részvénybefektetések taktikáját. Az anyag célja, hogy megértsd a lehetőségeidet a részvénypiacon, tudd, hogy milyen irányba szeretnél elindulni, végezetül pedig megkapd ehhez a gyakorlati lépésről lépésre segítséget.

Én is pontosan így építem fel a részvény befektetési portfóliómat és továbbra is ezeket a szempontokat tartom szem előtt, így valóban egy gyakorlati útmutatót kapsz most a kezedbe.

A 2 legnépszerűbb részvénypiaci megközelítéshez kapsz lépésről lépésre segítséget, linkekkel, magyarázatokkal és gyakorlati példákkal. Az egyik esetén a cél egy folyamatos és rendszeres jövedelemszerzés az osztalékokból, míg a másik esetén a cél, hogy olyan cégekbe fektess amik nagy növekedés előtt állnak vagy éppen komoly növekedési fázisban vannak.

Alapvetően ez a kétféle részvény befektetési módszer létezik már évtizedek óta, mindkét gyakorlati részvénykiválasztási módszer 6-6 lépést tartalmaz, ezekhez videós segítséget is kapsz.

Ezenfelül találsz az anyagban hasznos bónusz anyagokat, mint például, hogy mit érdemes tenned ha egy nagyobb összeg áll a rendelkezésedre, mit tegyél ha havi szinten teszel félre és azt szeretnéd rendszeresen részvényekbe fektetni, illetve hogyan kezdd el okosan a részvény portfóliód felépítését.

Ezért fogod imádni a Részvénykiválasztás a gyakorlatban útmutatót

  • Nem kell többé görcsölnöd, hogy hogyan fektesd be a megtakarításaidat! Csak előveszed az útmutatót, végigcsinálod és megkapod az adott piaci helyzetben a legjobb célpontokat.

  • Nem kell többé tanácsadó vagy bankár segítségét kérned sok százezer forintért!

    Hiszen Te magad képes leszel kiválasztani a megfelelő részvényeket, amik ráadásul megfelelően biztonságosak Számodra és folyamatosan hasznot hoznak.

  • Megmutatom Neked pontosan, hogy én hogyan csinálom és mi az ami működik!

    Ezáltal nem kell sok-sok millió forintot elveszítened a tőzsdén, mert én ezt már megtettem helyetted. Ezt a tanulópénzt én már megfizettem, használd hát ki ezt, hogy Neked ne kelljen.

Mit tartalmaz a Részvénykiválasztás a gyakorlatban anyag?

A Részvénykiválasztás a gyakorlatban az egyik legkomplexebb és leginkább gyakorlatias részvényekről szóló képzés Magyarországon. A tananyag 90%-a gyakorlati megvalósításról szól, csak a feltétlenül szükséges elméletet vesszük át benne.

Ki áll az Érthető Pénz mögött?

Volt londoni részvény bróker, SeekingAlpha.com, Portfolio.hu publikáló és az Érhető Pénz alapítója. Rendelkezik a hivatalos Investment Advice Diploma-val, mellyel az Egyesült Királyságban kvalifikált befektetési tanácsadó.

Létrehozta Magyarország egyik legprofibb részvény kereskedői közösségét és több millió forint hozamot realizál ügyfeleinek havonta. Az Egyesült Államok egyik legnagyobb online szaklapjában publikál (Seeking Alpha), havonta 20 - 25 000 ember olvassa az elemzéseit, itthon a portfolio.hu oldalra ír elemzéseket, egy-egy cikkét 10 - 12 000 befektető olvassa. 

Csak azt mondja és mutatja, illetve arról ír, ahogyan ő fekteti be a saját pénzét. A részvények és egyéb befektetések, amelyeket vásárol publikusan elérhetőek az Érthető Pénz csoport számára. 

Ezt mondták, akik már elvégezték a Részvénykiválasztás a gyakorlatban képzést

LearnWorlds is the best learning platform I found so far. I was pleasantly surprised with the possibilities.
Walter White
LearnWorlds is the best learning platform I found so far. I was pleasantly surprised with the possibilities.
Walter White