Write your awesome label here.

Befektetés alapjai

Hogyan vedd vissza az irányítást a pénzed felett? Hogyan kezdj hozzá a befektetésekhez? Milyen lehetőségeid vannak? Mi az a titok, amit a leggazdagabbak használnak a vagyonuk felépítésére? Ha ezekre a kérdésekre keresed a választ jó helyen jársz.
 • Szint: Kezdő
 • Időtartam:  Napi 1 email, 5 napon át 
 • Szerző: Varga Dani
Befektetés alapjai

Mikor való neked ez a kurzus?

A képzés egy jó alapot ad akkor, ha még a befektetések világában kezdő vagy, és nem tudod pontosan merre indulj, mivel kezdj. Tartalmaz hasznos tippeket, trükköket, hogyan érdemes elkezdeni a megtakarítást, befektetést ha kiemelkedő eredményeket szeretnénk elérni és hogyan tudod visszavenni a saját kezedbe a pénzed irányítását.

A képzéstől nem elvárható, hogy a végére befektetési és tőzsdei szakember leszel és profin tudsz majd befektetni, de egy kiváló alapot tud adni a tanfolyam. Ha rögtön konkrét, tőzsdei dolgokkal szeretnél elindulni és alkalmazni is őket élesben, ajánlom figyelmedbe a Részvénykiválasztás a gyakorlatban képzést.

1. A pénz 3 pillére
2. A bankok és pénzügyi tanácsadók valóban a Te érdekedet nézik?
3. Miket kell feltétlenül tudnod a pénzről, hogy sikeresen építhess vagyont?
4. Mibe fektess és mibe NE fektess?
5. Az EGYETLEN esélyed, ha valóban magas hozamot szeretnél hosszútávon
5+1. Hogyan tovább?

Mire számíts a tanfolyam során

 • Összefüggések megértése

  Az 5 napos tanfolyam célja, hogy bemutassa a befektetések alapjait. A tanfolyam végére megérted az alap összefüggéseket, megismered a lehetőségeidet és konkrét eszközöket, gyakorlati tippeket is kapsz a befektetésekkel kapcsolatban.
 • Képek, cikkek és videók

  A képzés 5+1 különálló emailből áll. Ezeket az emaileket napról napra kapod majd meg arra az email címre, amivel feliratkozol a képzésre. Az összes email tartalmazza a szükséges tudnivalókat szöveges és képes formában, de lesznek benne hosszabb cikkek és videók is. 
 • Gyakorlati segítség

  A bónusz 6. napon pedig egy hogyan tovább email keretein belül gyakorlati segítséget is kapsz a továbblépéshez.

Ki áll az Érthető Pénz mögött?

Volt londoni részvény bróker, SeekingAlpha.com, Portfolio.hu publikáló és az Érhető Pénz alapítója. Rendelkezik a hivatalos Investment Advice Diploma-val, mellyel az Egyesült Királyságban kvalifikált befektetési tanácsadó.

Létrehozta Magyarország egyik legprofibb részvény kereskedői közösségét és több millió forint hozamot realizál ügyfeleinek havonta. Az Egyesült Államok egyik legnagyobb online szaklapjában publikál (Seeking Alpha), havonta 20 - 25 000 ember olvassa az elemzéseit, itthon a portfolio.hu oldalra ír elemzéseket, egy-egy cikkét 10 - 12 000 befektető olvassa. 

Csak azt mondja és mutatja, illetve arról ír, ahogyan ő fekteti be a saját pénzét. A részvények és egyéb befektetések, amelyeket vásárol publikusan elérhetőek az Érthető Pénz csoport számára.