Lopozz be legálisan a szelíd tőzsdecápa irodájába, nyúlj be a fiókba, és csend el a Ray Dalio által is használt részvény kiválasztási módszerrel összeállított, 17 oldalas dokumentumot:

Ebbe a 3 részvénybe fekteti a pénzét a piaci átlagot szinte állandóan felülmúló, londoni ex-bróker 2024 második felében!

Ne “kattintásvadász” cikkek, meg a haver véleménye határozza meg mibe fekteted a pénzed, amiért keményen dolgoztál.

A 17 oldalas dokumentumban erről fogsz olvasni:

  • Szakmai elemzés és indoklás, hogy miért fektetek pont ezekbe a cégekbe.

  • Milyen szempontok alapján állítottam össze a TOP3-as listát?

  • A Ray Dalio - a világ egyik legsikeresebb befektetője - által is használt részvény kiválasztási módszer, ami totál szembemegy az ösztönös befektetői gondolkodással.

  • Mindhárom kiválasztott részvényről találsz egy rövid elemzést, hogy miért pont ezekbe fektetem a pénzem.

  • Milyen kockázatokkal érdemes számolnod ezeknél a részvényeknél, milyen tényezők szólhatnak közbe, mennyi esély van erre.

17 oldal

Néhány kattintás, és maximum fél óra olvasás után:

Megtudod miért pont ebbe a 3 részvénybe fekteti a pénzét egy rutinos róka, és milyen kockázatokkal érdemes számolnod, ha te is befektetsz!

A dokumentumból azt is pontosan tudni fogod, milyen szempontok alapján lettek kiválasztva a cégek, akik:
  • Növekedés fókuszúak, bár kettő osztalékot is fizet
  • Stabil gazdasági állapotban vannak
  • Egy folyamatosan bővülő iparágban tevékenykednek
  • A cégek piacon belül jó pozícióban vannak
  • Szilárd alapokkal rendelkeznek, nem start-upok
Akár teljesen kezdő szinten vagy, akár már vásároltál életedben részvényeket, garantálom, hogy az anyag hasznos lesz számodra.

A 14 oldalas útmutatót maximum fél óra alatt átolvasod, és máris képben leszel a top részvényekkel az idei évre!

01

 Megismered az ETF-eket és érteni fogod, hogy miért szeretik ennyire a kezdő és a haladó befektetők is!

Az első fejezetben felfedezed az ETF-ek világát, és megismered, hogyan vehetsz meg egyszerre akár több száz részvényt vagy kötvényt egyetlen tőzsdei termékkel.

02

Átlátod miben különböznek az ETF-ek a “hagyományos” banki befektetési alapoktól, így el tudod dönteni melyikkel jársz jobban!

Ebben a fejezetben összehasonlítjuk a hagyományos befektetési alapokat az ETF-ekkel, megismered a különbségeket és a végére átlátod a kettő közötti kristálytiszta különbséget.
Write your awesome label here.

03

Tisztában leszel vele, hogyan, hol és milyen költségekkel tudsz ETF-et vásárolni!

Gyors lépésről lépésre áttekintés, hogy mi kell ahhoz, hogy ETF-eket tudj vásárolni

04

Mutatok 3 olyan ETF-et, ami szerintem jó választás lehet 2024-re!

Tudod, hogy szeretem ha konkrétumokról van szó. Éppen ezért az anyag végén kapsz tőlem 3 db konkrét ETF-et, melyek 2024-ben jó választások lehetnek.

Ki áll az Érthető Pénz mögött?

Volt londoni részvény bróker, SeekingAlpha.com, Portfolio.hu publikáló és az Érhető Pénz alapítója. Rendelkezik a hivatalos Investment Advice Diploma-val, mellyel az Egyesült Királyságban kvalifikált befektetési tanácsadó.

Létrehozta magyar nyelven az egyik legprofibb részvény befektetői közösséget és több tízmillió forint hozamot realizál ügyfeleinek havonta. Az Egyesült Államok egyik legnagyobb online szaklapjában publikál (Seeking Alpha), havonta 20 - 25 000 ember olvassa az elemzéseit, itthon a portfolio.hu oldalra ír elemzéseket, egy-egy cikkét 10 - 12 000 befektető olvassa. 

Csak azt mondja és mutatja, illetve arról ír, ahogyan ő fekteti be a saját pénzét. A részvények és egyéb befektetések, amelyeket vásárol publikusan elérhetőek az Érthető Pénz csoport számára. 

Ahol találkozhattál már velem és az Érthető Pénzzel