A letöltött útmutató segítségével képbe kerülsz, (ami már úton van feléd emailben) a kurzus segítségével pedig magabiztosan állíthatod össze a saját céljaidnak megfelelő ETF portfóliód és fektetheted be a pénzed!

Empty space, drag to resize

Új feliratkozóknak 50% kedvezménnyel elérhető, a feliratkozást követő 72 órában, az óra indul:

Write your awesome label here.

2,5 óra tanulással megalapozhatod a
következő 5-15 éved pénzügyi sikerét!

Ha megérted az ETF-ek működését, nevetségesen alacsony költségek és minimális kockázat mellett fektethetsz be akár már havi pár tízezer forint megtakarítást is.

Ahol találkozhattál már velem és az Érthető Pénzzel

Pont olyan befektetőnek tűnsz, aki a legnagyobbat képes profitálni az ETF befektetésekből!

Oké, nyugi, ez nem valami hipnózis, csak a letöltött ETF útmutató miatt feltételezem rólad, hogy érdemes komolyabban foglalkoznod ezekkel a típusú befektetésekkel:

Nem akarsz - vagy épp nem tudsz - egész nap a tőzsdei elemzések és adatok felett görnyedni.

A pénzed egy alacsony kockázatú, de hosszú távon jövedelmező formába fektetnéd be, a lehető legalacsonyabb költség mellett.

Havi szinten félre tudsz rakni legalább pár tízezer forintot befektetési céllal.

Hosszú, legalább 5-15 éves távlatban gondolkodsz.

Reális elvárásaid vannak és nem akarod egy hónap alatt megtriplázni a pénzed.

Egy rosszul kiválasztott befektetési alap, éves szinten milliós költséget jelenthet, ami az egész befektetési terved tönkreteszi!

- és nehogy azt hidd, hogy ez csak a “hatalmas összegű” befektetésekre igaz.

Empty space, drag to resize
Egy hosszú távú befektetés sikere nagyban azon múlik, milyen költségek, milyen mértékben tüntetik el a hozamot.
Empty space, drag to resize
A bankok csilli-villi prospektusában található befektetési alapok nagyjából 3-5x nagyobb költséget jelentenek, miközben a pénzed ugyanúgy ETF-ekben landol, csak megfizetetteik veled kvázi a “kényelmi díjat”.
Empty space, drag to resize
Így ha a befektetett pénzed 10% hozamot biztosított, de a bank által meghatározott “néhány százalékos” költség levesz belőle 1-3%-ot, máris sokkal rosszabb helyzetben vagy, mint aki magának vásárolt és a költsége mindössze 0,07% (!!!).

Ugyanúgy igaz ez befektetés rosszul megválasztott ütemezésére!

Különböző ETF-ek és stratégiák esetében nagyon nem mindegy, hogy havonta fektetsz be - és fizeted ki a vásárlási díjat - vagy negyed, akár fél évente vásárolsz. Szintén óriási költségtől szabadítod meg magad, ha a célodtól függően, egy jó ETF választással elkerülöd az évente fizetendő 15% osztalékadót, ami ha jól ismered az ETF-eket, szintén lehetséges.

Meglepő, de a különbség egy ETF-eket ismerő, és egy vakon befektető között, nem a hozam lesz!

Empty space, drag to resize
Ha a legnépszerűbb ETF-ek közül vakon választasz egyet, majd elkezded belepakolni a pénzed, hozam tekintetében nem tudsz igazán mellényúlni.
Empty space, drag to resize
Az igazi különbség a portfólió költségeinél jelentkezik. 
Empty space, drag to resize
A “vegyünk valamit, valahol” típusú befektető magas költségei egyszerűen MEGGYILKOLJÁK a hozamot és egy jónak mondható hozammal sem jár igazán jól.
Empty space, drag to resize
Míg te, aki képzi magát a témában, nevetséges költségek mellett érhetsz el ugyanakkora hozamot, aminek a nagyobb része a “zsebedben marad”.

2,5 óra alatt haladó szintre tanulhatod magad az ETF-eket illetően és a költségeid nem tüntetik el a pénzed!

Készítettem egy 3 videóból álló ETF kurzust, amiben a következő kérdésekre,

témákra kapsz egyértelmű, adatokra és konkrét számokra alapozott válaszokat:
 • Hogyan tudsz ETF-ek segítségével akkor is profitálni, ha az egész tőzsde pánikol és az árfolyamok esnek?

 • Miért lehet jó döntés ETF-be fektetni a pénzed ahelyett, hogy a bankokat lakatnád jól
 • Hogyan tudsz akár havi 10, 20, 30 ezer Ft-os befektetéssel is vagyont építeni hosszú távon ETF-ek segítségével úgy, hogy alig kell vele foglalkoznod?
 • Miért marad 4-5x több pénz a zsebedben, ha a befektetési alapok helyett az ETF-eket választod?
 • Miért jársz jobban (szinte) minden esetben egy általad vásárolt ETF-el, mint egy bankra bízott befektetési alappal?
 • Hogyan spórold meg a szintén költséget jelentő, évi 15%-os osztalékadót egyes ETF-ek segítségével?
 • Hogyan profitálhatsz az inverz ETF-ekből?
 • Hogyan működnek és mik azok a tőkeáttétes ETF-ek? Valóban ördögtől való a tőkeáttétes kereskedés?
 • Hogyan és milyen arányban érdemes tőkeáttétes ETF-ekben gondolkodnod?
 • Hogyan és milyen mutatók alapján érdemes összehasonlítani több ETF-et néhány gombnyomással, hogy adatalapú döntést hozhass?
 • Mutatok neked egy költségelemzést, kiszámolom konkrétan mennyit spórolsz az ETF-ekkel a klasszikus befektetési alapokkal szemben!
 • Bemutatom neked a “JustETF” oldalt, az egyik legjobb ETF-eket listázó portál működését, ahol kereshetsz, összehasonlíthatsz és nézelődhetsz.
 • Összeállítunk konkrét ETF portfóliókat! Tudni fogod, hogy milyen célokhoz, milyen ETF-ekbe érdemes befektetni a pénzed!
 • Megnézünk több hazai és külföldi szolgáltatót, hogyan tudsz ott ETF-eket keresni, összehasonlítani és vásárolni!
 • Megmutatom hogyan tudod optimalizálni a vásárlásaid és a legkevesebb pénzt fizetni a különböző szolgáltatóknál vételi díjként!
 • Megmutatom, hogyan tudsz ETF-eket keresni, értékelni és a több, mint 2000 elérhető közül kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet!
 • Miben érdemes gondolkodnod, ha havonta 10, 50 vagy ha 100 Ft befektetni való tőkéd van?
 • Mikor éri meg inkább havonta befektetni a pénzed, és mikor összevárni negyed, vagy fél éves megtakarítás és azt egybe befektetni?
 • Ha jelenleg egy pár milliós összegű kezdőtőkével indulsz, megmutatom, hogy miért jársz jobban, ha nem egyszerre, hanem több részletben fekteted be ETF-ekbe, amivel csökkentheted az aktuális árfolyam kockázatod!
 • Átbeszéljük, hogy érdemes-e a különböző típusú ETF-ek, mint a részvénypiac, az arany, vagy épp a kripto között elosztani a pénzed.
 • Megmutatom a stratégiát, amit a legnagyobb befektetési társaságok használnak, hogy szinte lehetetlenné tegyék a veszteséget! Ha fix időpontban szeretnéd kivenni a pénzed, szinte kötelező így befektetni, hogy amikor szükséged van rá, ne érjen meglepetés!
 • Bemutatok 5 konkrét ETF-et, költségekkel, pontos szolgáltatókkal, hogy legyen egy kiindulási alapod a portfólió építéshez!

Így tanulod magad pénzügyileg sikeressé:

I. videó: Alapok (35 perc)

Az első rövidebb videóban megérted az ETF-ek működését. A végére megismered a különböző ETF típusokat, tudod mit jelentenek majd a különböző elnevezések és pontosan tudod miért érdemes ebbe fektetni a pénzed. Tisztában leszel az adózási háttérrel, az osztalék kifizetésekkel, megismered a tőkeáttétes és az inverz ETF-ek működését.

II. videó - Az elmélet gyakorlatba ültetése (56 perc)

A JustETF oldalon gyakorlatban nézzük meg az eddig tanultakat. Konkrétan végig nyomkodom veled az oldalt, megmutatom milyen szűrőket érdemes használni, hogy megtaláld a számodra megfelelő ETF-eket. Végigmegyünk a különböző osztályokon, megmutatom hogyan tudod őket összehasonlítani. A végén pedig végzünk egy konkrét elemzést is és kiszámoljuk mennyit spórolsz a klasszikus befektetési alapokkal szemben.

III. - Portfólió-építés (57 perc)

Itt már pontosan érted az ETF befektetések működését, tudod milyen hasznot hozhatnak, hogyan tudod őket összehasonlítani, milyen költségekkel járnak. A videóban viszont azt is megmutatom, milyen célokhoz, milyen típusú ETF-ekbe érdemes fektetni a pénzed. Megnézünk több hazai és külföldi szolgáltatói felületet is és megmutatom milyen árakon tudsz vásárolni és hogyan tudod ezt optimalizálni, hogy a lehető legkevesebbe kerüljön.
[ETF-EK TITKAI VIDEÓKURZUS]

Új feliratkozóként, a feliratkozást követő 72 órában 
50% kedvezménnyel szerezheted be a kurzust!

Így neked több marad a zsebemben, nekünk pedig nincs szükség egy újabb hirdetésre, ami nyilván pénzbe is kerül, meg inkább böngészem a portfólióm, mint a hirdetéskezelőnket. Így azt hiszem, ez egy korrekt ajánlat, amivel mind a ketten jól járunk, persze ezt már rád bízom:

ETF-ek titkai

€120 €59
Ismerd meg a befektetési világ egyik leghasznosabb eszközét, az ETF-et. Fektess be Te is ETF-ek segítségével.
Empty space, drag to resize
A kurzus már csak eddig érhető el féláron, utána már csak a teljes áron lesz elérhető:

Két bónusz videót is küldök mellé, hogy a kurzus után konkrétumokkal  felvértezve fektethess be és ne legyenek kérdőjelek!

I. bónusz videó: - TOP 5 ETF, amibe érdemes befektetni!

Ebben a videóban megmutatom neked, hogy melyik az a TOP 5 ETF, amit én mindenképp megvásárolnék. (Van, amit már meg is vásároltam.) De bemutatom azt a keretrendszert és azokat a főbb mutatókat is, amik alapján én rangsoroltam a lehetőségeket, hogy te is bármikor megtehesd ezt a jövőben.

II. bónusz videó: Valóban ördögtől való a TŐKEÁTTÉTES ETF befektetés?

Addig nem javaslom a tőkeáttétes ETF-ek vásárlását, amíg ezt a videót nem láttad. Utána viszont kihasználhatod minden előnyét. Megmutatom hogyan működnek ezek a típusú ETF-ek és hogyan tudsz profitálni belőlük a befektetési portfóliódban.

Ki áll az Érthető Pénz mögött?

Volt londoni részvény bróker, SeekingAlpha.com, investing.com, Portfolio.hu publikáló és az Érhető Pénz alapítója. Rendelkezik a hivatalos Investment Advice Diploma-val, mellyel az Egyesült Királyságban kvalifikált befektetési tanácsadó.

Létrehozta Magyarország egyik legprofibb részvény kereskedői közösségét és több millió forint hozamot realizál ügyfeleinek havonta. Az Egyesült Államok egyik legnagyobb online szaklapjában publikál (Seeking Alpha), havonta 20 - 25 000 ember olvassa az elemzéseit, itthon a portfolio.hu oldalra ír elemzéseket, egy-egy cikkét 10 - 12 000 befektető olvassa. 

Csak azt mondja és mutatja, illetve arról ír, ahogyan ő fekteti be a saját pénzét. A részvények és egyéb befektetések, amelyeket vásárol publikusan elérhetőek az Érthető Pénz csoport számára. 

Gyakori kérdések

Hogyan tudom megvásárolni a képzést?

A gombra kattintva a rendszer átirányít a fizetési oldalra, ahol a megadott adatok után bankkártyával tudod kifizetni a kurzus árát. 

Hogyan férek hozzá ezután a képzéshez?

Emailben is fogsz kapni egy hozzáférési linket pár percen belül, de akár azonnal beléphetsz az erthetopenzakademia.hu oldalon is, ahol  a kurzusok között hozzáférsz a megvásárolt anyaghoz. 

Biztonságban vannak az adataim?

Mindent megteszünk ennek érdekében. Éppen ezért használjuk a világ egyik legbiztonságosabb fizetési szolgáltatóját, a Stipe-ot.