Mit csinál a befektető, aki alacsony kockázat mellett, átlag feletti hozamot szeretne, de NEM akar heti 25+ órában a tőzsdével foglalkozni?

Ha mindezt a brókereknek, vagy a bankoknak kifizetett akár milliós “kezelési költségek” nélkül tervezi, akkor az egyik legjobb megoldás az ETF-ek vásárlása.

Készítettem egy 14 oldalas, teljesen ingyenesen letölthető ETF útmutatót, amiben erről olvashatsz:

  • Miért az egyik legbiztonságosabb befektetési forma az ETF-ek vásárlása? - Kezdőknek és haladóknak egyaránt!
  • Hogyan vehetsz egyszerre több száz részvényt egyetlen tőzsdei termékkel, és építhetsz azonnal diverzifikált portfóliót?
  • Miért és miben különbözik egy ETF a “hagyományos” befektetési alapoktól?
  • Lépésről lépésre útmutató az ETF vásárláshoz.
  • 3 konkrét ETF, ami jó választás lehet a 2024-es évre!

14 oldal

Ahol találkozhattál már velem és az Érthető Pénzzel

Akár teljesen kezdő szinten vagy, akár már vásároltál életedben ETF-eket, garantálom, hogy az anyag hasznos lesz számodra.

A 14 oldalas útmutatót maximum fél óra alatt átolvasod, és máris képbe leszel az egyik legjobb befektetési lehetőséggel!

01

 Megismered az ETF-eket és érteni fogod, hogy miért szeretik ennyire a kezdő és a haladó befektetők is!

Az első fejezetben felfedezed az ETF-ek világát, és megismered, hogyan vehetsz meg egyszerre akár több száz részvényt vagy kötvényt egyetlen tőzsdei termékkel.

02

Átlátod miben különböznek az ETF-ek a “hagyományos” banki befektetési alapoktól, így el tudod dönteni melyikkel jársz jobban!

Ebben a fejezetben összehasonlítjuk a hagyományos befektetési alapokat az ETF-ekkel, megismered a különbségeket és a végére átlátod a kettő közötti kristálytiszta különbséget.
Write your awesome label here.

03

Tisztában leszel vele, hogyan, hol és milyen költségekkel tudsz ETF-et vásárolni!

Gyors lépésről lépésre áttekintés, hogy mi kell ahhoz, hogy ETF-eket tudj vásárolni

04

Mutatok 3 olyan ETF-et, ami szerintem jó választás lehet 2024-re!

Tudod, hogy szeretem ha konkrétumokról van szó. Éppen ezért az anyag végén kapsz tőlem 3 db konkrét ETF-et, melyek 2024-ben jó választások lehetnek.

Ki áll az Érthető Pénz mögött?

Volt londoni részvény bróker, SeekingAlpha.com, Portfolio.hu publikáló és az Érhető Pénz alapítója. Rendelkezik a hivatalos Investment Advice Diploma-val, mellyel az Egyesült Királyságban kvalifikált befektetési tanácsadó.

Létrehozta magyar nyelven az egyik legprofibb részvény befektetői közösséget és több tízmillió forint hozamot realizál ügyfeleinek havonta. Az Egyesült Államok egyik legnagyobb online szaklapjában publikál (Seeking Alpha), havonta 20 - 25 000 ember olvassa az elemzéseit, itthon a portfolio.hu oldalra ír elemzéseket, egy-egy cikkét 10 - 12 000 befektető olvassa. 

Csak azt mondja és mutatja, illetve arról ír, ahogyan ő fekteti be a saját pénzét. A részvények és egyéb befektetések, amelyeket vásárol publikusan elérhetőek az Érthető Pénz csoport számára.