facebook

Nézz bele mit is tartalmaz az Érthető Pénz - zárt VIP csoport

layoff

VIP Telegram csoport

Tartalmaz MINDENT, hogy a lehető leghamarabb profi tőzsdéssé válj, megértsd a piaci mozgásokat és tudj belőlük profitálni. Egy zárt VIP közösség, ahol mindenki segíti a másikat egy közös cél elérése érdekében. Mindezt egyszerűen, közvetlenül a telefonodra érkező értesítésekkel és kérdezési lehetőséggel.

layoff-excel

Láss bele az én kereskedésembe

Megosztom veled, hogy én mikor és milyen pozíciókat nyitok meg, hogy a lehető legtöbbet tanulhatsd el tőlem. Éles számla, valódi pozíciók, 100% átláthatóság. E mellett pedig láthatod én mely híreket figyelem nap, mint nap, amik segítenek a megfelelő pozíciók felvételében.

layoff-excel

Legfrissebb/Vezető piaci információk

A legfontosabb világpiaci hírek közvetlenül a telefonodra. Nincs időd naponta órákat tőzsdei híreket olvasni? Nem is kell! Én megteszem helyetted, hogy Te már csak a lényeget látsd.

layoff-excel

Összefüggések megértése

A cél, hogy 2-3 hónapon belül megértsd a komplex tőzsdei összefüggéseket a klub segítségével és képes legyél önállóan részvényekkel kereskedni és részvényekbe fektetni.

layoff-video

Részvény kalkulátor

Az első magyar nyelven elérhető részvény kalkulátor, ami megmutatja, mikor érdemes egy részvény megvásárlásában illetve eladásában gondolkodni. Nincs többé bizonytalanság, beszéljenek a számok!

layoff-video

Heti videók

Minden héten új videóval jelentkezem csak a csoport tagoknak. Ebben átbeszéljük az aktuális pozícióinkat, megnézzük mi várható a következő héten és megmutatom én mely részvényeket figyelem. Sőt, minden héten a csoportba feltett kérdéseket bővebben is átbeszéljük, hogy folyamatosan bővüljön a tudásod!

Kiknek a legideálisabb a klub?

 • Meg akarják érteni a tőzsdét, és hajlandóak ezért tanulni.
 • Nincs idejük naponta több órát a számítógép előtt ülni, mégis hatékonyan és sikeresen szeretnének tőzsdézni.
 • Nem akarnak sok-sok százezer forintot kifizetni “talán működő” módszerekre
 • Egy már bizonyítottan működő megközelítést akarnak látni
 • Tettrekészek és el akarják érni a pénzügyi céljaikat

Ha Te is ezek közé tartozol, biztosíthatlak, hogy köztünk a helyed!

Ebben a közösségben valóban odafigyelünk egymásra és segítelek,
hogy a tőzsde segítségével elérhesd a pénzügyi céljaidat.

Gyere és csatlakozz hozzánk

Ha már belefutottál a következőkbe, akkor nálunk a helyed:

 • Valami “okos bróker” megmondta mibe fektess, és pénzt veszítettél.
 • Nem találsz megfelelő tanfolyamot, ahol megtanulhatnád a tőzsdézést
 • Már több féle “tuti” stratégiát kipróbáltál, mégsem jött be
 • Nincs stratégiád és kaszinóként tekintesz a tőzsdére

Ha ezek közül van, ami igaz rád, köztünk a helyed,
gyere és csatlakozz a közösségünkbe!

Az elmúlt időszak eredményei avagy mi zajlik a csoportban:

Nézd meg mit gondolnak a csoport tagok:

Wow! Baromi jól hangzik! De mennyibe kerül mindez?

Mennyiben kerülne mindez, ha külön-külön szeretnél hozzájutni ezekhez?

Felkészültél?

layoff

VIP Telegram csoport

329,99 € (119 900 Ft)
layoff-video

Láss bele az én kereskedésembe

194,99 € (69 900 Ft)
layoff-excel

Legfrissebb piaci információk

83,99 € (29 900 Ft)
layoff-excel

Összefüggések megértése

26,99 € (9 900 Ft)
layoff-excel

Részvény kalkulátor

16,95 € (5 900 Ft)
layoff-excel

Heti videók

111 € (40 000 Ft)

A komplett, teljes csomag értéke így 763,91 € (285 400 Ft)

Ráadásul ebben az árban nem is lenne benne az, hogy friss híreket, információkat kapsz, nem beszélve arról, hogy az én pozícióimat sem látnád.

Éppen ezért lett megalkotva a zárt VIP csoport, ahol így bele tudtam foglalni Neked mindent azért, hogy a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban profitálni tudj a tagságból.

Éppen ezért tudsz kedvező havi tagsági díjas áron hozzájutni ezekhez mind:

763,91 € (285 400 Ft)

30 € (10 990 Ft)

Az ajánlat csak limitált ideig elérhető, utána átirányít a rendszer egy “erről lecsúsztál” oldalra. Ne habozz, és cselekedj, most még időben!

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Röviden, ugyanolyan, mint a Messenger, Viber vagy Whatsupp. A Telegram az egyik legnépszerűbb azonnali üzenetküldő. Felhasználói száma világszerte átlépte a 400 milliót. Fő mottójuk az online biztonság, ugyanis a végpontok közötti titkosítással ellátott csevegést például nem lehet lehallgatni, megfigyelni.

 • Csak kattints a Csatlakozom gombra. Innen a rendszer automatikusan átirányít a Telegram felületére (ha még nincs Telegramod, a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani, hogy telepítsd). Ezután csak menj végig a lépéseken, ahogy a videóban láttad és már csatlakoztál is közénk:)

 • Csak kártyás fizetést fogad el a rendszer. Így azonnal taggá is válsz, amint megtörténik a befizetés. Nincs várakozási idő, rögtön belecsapunk a tőzsde világába.

 • Igen, minden hónapban, vagy amilyen rendszerességű fizetést választottál, levonja tőled a tagsági díjat. Így nincs gondod rá, minden automatikusan történik, Neked elég a tőzsdére figyelned. A klubtagság ezen kívül bármikor megszüntethető, nincs semmiféle "hűségidő". Addig maradsz ameddig úgy érzed tudok számodra hasznos dolgokat adni.

 • Legtöbbször pár naponta osztok meg Veled érdekes híreket, melyek fontosak a kereskedés szempontjából is. Ami viszont a legfontosabb, az élő pozíciókról beszélgetünk, illetve, hogy én milyen pozíciókat tervezek fölvenni az elkövetkező időszakban.

 • A hangsúly itt azon van, hogy megmutatom én mikor és mi vásárolok. A pozícióim nem minősülnek tanácsnak, sem ajánlásnak. Ha csak vakon megveszed azokat, amiket én, ugyanolyan profitokat fogsz csinálni, mint amilyeneket én. Viszont a csoport célja, hogy megértsd mit miért csinálunk, mert így fogsz tudni önállóan is szép eredményeket elérni. Márpedig végső soron ez a célunk.