facebook

Rólam

Szia, Varga Dani vagyok

Az első tőzsdei ügyletemet 14 évesen csináltam Mol részvényekkel. Az azóta eltelt több, mint 10 évben megtapasztaltam sok mindent a befektetések és a tőzsde világából.

Magyarországon voltam pénzügyi tanácsadó, Wales-ben tanultam egyetemen üzleti menedzsment-et, Londonban dolgoztam egy neves, független brókercégnél, mint bróker (London Stone Securities).

Azért hoztam létre az Érthető Pénzt, hogy ezt a tudást átadjam azoknak, akik a befektetéseiket a saját kezükben szeretnék tudni. Szeretnék megérteni a tőzsde működését, de nem csak elméletben, hanem konkrét és azonnal használható tudás formájában.

Nekem sok-sok évembe telt mire magabiztosan pénzt tudok keresni a tőzsdén és ehhez bizony elbuktam jó pár millió forintot...Én ezt az utat szeretném lerövidíteni Neked és a legfrissebb nemzetközi tudást átadni.

Minden, amit az Érthető Pénzen megtalálsz az én "tollamból" van, az én szemléletemet és tapasztalataimat tükrözi. Nem szeretem a mellébeszélést és a trükközéseket, éppen ezért az Érthető Pénz teljesen független. Nem kapok jutalékot senkitől, nem érdekem, hogy egyik vagy másik cégnél nyiss számlát.

Megmutatom én hogyan fektetek be és megmutatom én hogyan kereskedem sikeresen a tőzsdén. Ha ez a szemlélet szimpatikus Neked, bőven találsz olvasnivalót az oldalon:)

És amit semmi pénzért nem cserélnék el: karatézom 8 éves korom óta és nemzetközi szinten versenyeztem. Maga a küzdősport és a karate olyan szemléletet adott kisgyermek koromtól, hogy a sikerekért keményen meg kell dolgozni, de megéri!

Ha pedig részletesebben szeretnéd elolvasni ki is vagyok és honnan indultam, nézz rá erre a cikkre:

Ki az a Varga Dani