facebook

Rólam

Varga Dani vagyok. Első tőzsdei ügyletemet 14 évesen csináltam Mol részvényekkel. Azóta érdeklődésem csak fokozódott a pénzügyi, befektetési világ iránt!

Magyarországon voltam pénzügyi tanácsadó, Wales-ben tanultam egyetemen üzleti menedzsment-et, Londonban dolgoztam egy neves, független brókercégnél, mint bróker (London Stone Securities). Jelenleg passzív befektetési formákkal és külföldi befektetési ingatlanokkal is foglalkozom.

Ezalatt az idő alatt jó néhány forrásból szereztem nemzetközi gyakorlati tapasztalatot a befektetések és a pénz világában. Van egy saját ügyfélköröm akiknek a külföldi ingatlanjait kezelem, kereskedem a devizapiacon és részvénybefektető is vagyok. Próbálok minden szegmensben jelen lenni, mert csak így láthatom a teljes képet! Célom, hogy ne tuti befektetési tippeket keress, hanem képes legyél önállóan dönteni befektetésekről. Tanuld meg kezelni a saját pénzedet és ne dőlj be mindenféle szuper befektetési tanácsnak.

És amit semmi pénzért nem cserélnék el: karatézom 8 éves korom óta és nemzetközi szinten versenyeztem. Maga a küzdősport és a karate olyan szemléletet adott kisgyermek koromtól, hogy a sikerekért keményen meg kell dolgozni, de megéri!

Ahol már találkozhattál Velem: