facebook Prémium tanácsadás
Prémium tanácsadás

Saját vállalkozásodon dolgozol napi 8-12 órát vagy egy cég felső vezetője vagy és hasonló órákban azzal foglalkozol, amihez a legjobban értesz és nem marad időd a saját befektetéseidet kezelni? 


Pedig pontosan tudod, hogy ez az alapja annak, hogy a pénzed ne csak a vállalkozásodban dolgozzon, hanem a tőkepiacokon is. 


Miért éri meg neked, hogy profi módon foglalkozz a befektetéseiddel?

A pénzed érted dolgozik

A pénzed érted dolgozik

Biztosítod, hogy a megkeresett pénzed dolgozzon érted, illetve minimalizálod a költségeidet így nem fizetsz felesleges banki és bróker díjakat.

Időhatékony

Időhatékony

Pontosan tudni fogod mit csinálj, ha felgyülemlik egy nagyobb pénzösszeg befektetésre, hogyan biztosítsd a gyermekeid jövőjét és minimális időráfordítással hogyan tudsz költséghatékonyan és magas hozammal befektetni. Így megspórolod a felesleges köröket.

Tudatossá válsz

Tudatossá válsz

Felkészült leszel minden gazdasági helyzetre legyen akár válság, akár fellendülés, mert lesz egy személyre szabott teljeskörű terved. A terv végrehajtásában pedig végig számíthatsz a segítségemre.


Mit fogsz elérni a közös együttműködésünkkel?

Mit fogsz elérni a közös együttműködésünkkel?

Nincs is erősebb referencia, mint az, amikor már megtörtént eseteket látsz magad előtt, mert az azt bizonyítja, hogy egy rendszer és szisztéma működik. 


Egyik ügyfelem a semmiből épített fel az évek során egy több százmillió forintos légkondicionálóra specializált céget. A szakmájában itthon kiemelkedőt alkotott és ennek volt és van is vagyoni vonzata, jól megy a cég és jól keres. 


Azt is tudta, hogy a megkeresett pénzét jól szeretné befektetni, de nem értett hozzá és mivel naponta 8-12 órát dolgozik, hogy a cége továbbra is kiemelkedően sikeres maradhasson, ideje sincs ezt megtanulni.


Éppen ezért a klasszikus módszerhez folyamodott. Kiemelt banki ügyfélként bement a bankba és betette azokba a befektetési alapokba, amit ajánlottak neki. Ugyanakkor érezte és tudta, hogy ez nem a legjobb módszer, hosszú távon biztosan nem. 


De arra csak később döbbent rá, hogy ez mennyire igaz! Engem azért keresett meg, mert a cége mellett a saját befektetéseit is rendbe szerette volna tenni úgy, hogy ne kelljen ezzel napi több órát foglalkoznia, mégis szemmel látható hozamot tudjon elérni.


Amikor elkezdtük átnézni a meglévő befektetéseit, a végére gyakorlatilag leesett az álla, és nem a gyönyörtől…. 


Éves szinten nagyságrendileg 4 millió forintot fizetett ki alapkezelési díj gyanánt a banknak, ami annyit tesz, hogy ez csak annak a költsége, hogy ezekben a befektetési alapokban van a pénze, de még egy forintot nem termelt! Erre jönnek még rá az egyéb díjak és költségek, de az már csak hab a tortán.


Pontosan ezért esett le az álla, mert nem gondolta volna, hogy ennyi pénzt teljesen feleslegesen fizet ki az alapkezelési díjért, amikor teljesen ugyanezt ennek a költségnek a tizedéért is összeraktuk neki. (Igen, jól olvastad, valóban a költség tizedét írtam, ez nem elírás, neked is meg tudom mutatni, hogy hogyan.) 


Gyakorlatilag az együttműködésünk első hónapjában spóroltunk neki azonnal több millió forintot és a java még csak ezután következett!


Együtt összeraktuk a következő évek pénzügyi stratégiáját, egy olyan komplex tervet, amiben szerepelt a vállalkozás pénzügyeitől kezdve egészen a családi kasszáig minden. Együtt választottunk megfelelő bankot és brókercéget, hogy a költségeket minimalizáljuk. (Ha már ismered az Érthető Pénzt, akkor tudhatod a filozófiámat, amit itt is tartok: nem kapok jutalékot semmilyen brókercégtől vagy banktól, így nincs érdekemben ezt vagy azt ajánlani. Azt fogjuk közösen választani, ami Neked a legjobb.)


Megterveztük azt is, hogy a részvény piacon milyen formában érdemes jelen lenni, hogyan és milyen stratégia mentén tudunk a leghatékonyabbak lenni a lehető legkevesebb költség és legnagyobb hozam mellett.


Most ott tartunk, hogy:

01

Haladunk a megtervezett úton és havonta felülvizsgáljuk a tervet, mert változás mindig van és lesz.

02

Éves szinten spóroltunk 2-3 millió forintnyi teljesen felesleges banki és brókeri költséget.

03

A részvény piaci stratégiánknak megfelelően évente a piaci átlaghozam nagyjából kétszeresét tudjuk elérni (20-22%).

04

Havonta összesen 2-3 órát kell, hogy a befektetéseivel foglalkozzon, és mégis nyugodtan alszik, mert a befektetései portfólió és a pénzügyei megfelelően fel vannak építve.

05

Minden pénze a saját és családja nevén van, nem adja ki a kezéből az irányítást, (mindenkinek ezt javaslom) és nem teszi be “tuti működő, sok száz százalékot ígérő kamu befektetésekbe”. Én mint mentor és szelíd tőzsdecápa:) vagyok ott mellette és kísérem a kijelölt pénzügyi útján.

06

100%-ban tud a cégére és családjára koncentrálni, mert tudja, hogy van egy nemzetközi szinten is megirigyelhető befektetési portfóliója, amivel hosszú távon komoly vagyont érhet el ha betartja a megbeszélteket.Foglalj hozzám időpontot egy kötetlen, ingyenes, 30 perces telefonos konzultációra, és személyre szabott tervrajzot kapsz tőlem a befektetési portfóliódhoz!

Foglalj hozzám időpontot egy kötetlen, ingyenes, 30 perces telefonos konzultációra, és személyre szabott tervrajzot kapsz tőlem a befektetési portfóliódhoz!

Egyre több vállalkozó ismeri fel, hogy ha egy komplex személyre szabott portfóliót és valóban kiemelkedő befektetési eredményt szeretne elérni, és ehhez az itthoni átlagos pénzügyi tanácsadókkal dolgozik vagy banki befektetési alapokkal, akkor ez egyszerűen lehetetlen. 


Ha az a célod, hogy a befektetéseid profi módon meg legyenek tervezve, egy komplex és személyre szabott stratégiát szeretnél, amihez párosul a piaci átlag feletti hozam, akkor érdemes beszélnünk. 


What can you achieve by using Spike Method?

Mit kell tudnod erről a konzultációról?

A 30 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes. A teljes 30 perc rólad szól, a Te befektetésiedet, pénzügyi kihívásaidat és lehetőségeidet nézzük át. Akár konkrét kérdésekkel is készülhetsz, azokra is választ fogsz kapni. Ebben a 30 percben nem akarok neked eladni semmit. (Hogy miért éri meg nekem ez a konzultáció, arról lentebb olvashatsz.)


Ha a helyzeted alapján úgy látjuk, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor felkínálom ennek a lehetőségét, viszont ne lepődj meg kérlek, ha ezt nem teszem meg. A konzultációhoz töltsd ki a konzultációra jelentkezési kérdőívet, ennek alapján döntöm el, hogy beszéljünk-e.


Kattints a Jelentkezem a konzultációra gombra majd válaszold meg a következő oldalon a kérdéseket!


Ez a 30 perces konzultáció tényleg ingyenes? Miért éri ez meg neked?

Ameddig nem ismered megfelelően a befektetési lehetőségeidet, és nem tudod pontosan felmérni a kihívásaidat, addig nem látsz tisztán sem a pénzügyeiddel, sem befektetéseiddel kapcsolatban. Ez a konzultáció a tisztánlátást adja a kezedbe, a megfelelő tisztánlátással tudatosan hozhatss döntést a befektetésied és a befektetési portfóliód jövőjéről. 


Nekem azért éri meg az időm egy bizonyos százalékát ilyen konzultációkkal tölteni, mert ha felnyitom valakinek a szemét, akkor – a tapasztalataim alapján – nagyon nagy százalékos eséllyel dönt úgy, hogy segítséget kér tőlem a folytatásban. 


A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tudsz velem együtt dolgozni, és presszió nélkül döntést tudsz hozni a folytatásról. 


FONTOS, hogy attól, mert úgy döntök a konzultációra jelentkezési kérdőíved alapján, hogy beszéljünk, az nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni, vagy garantáltan felkínálom a közös munka lehetőségét. Egyszerűen azért, mert nem akarom elaprózni az időmet és egyszerre sosem dolgozom együtt 8-10 ügyfélnél többel. 


A jó hír viszont, hogy akikkel együtt dolgozom általában az együttműködés során nem csak költségeket tudunk csökkenteni és jó hozamokat elérni, de egy jó barátság is ki szokott alakulni. 

Bárki jelentkezhet erre a konzultációra?

A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha már rendelkezel befektetésekkel, akár állampapírral is és minimum 50 milliós megtakarításod van. Egyszerűen azért, mert ekkora összeg fölött fog kijönni a matek és e fölött az összeghatár felett tudunk érdemben, szemmel látható eredményeket elérni. 


Ezenfelül fontos, hogy meg is akarod valósítani a megbeszélteket. Nincs annál rosszabb, mint egy fiókba került befektetési terv (főleg, amikor pár év múlva ránézel, hogy mi lett volna ha). 


Szintén fontos, hogy az alapfogalmakkal tisztában legyél: részvény, befektetési alap, állampapír, GDP, infláció stb. Nem kell szakértőnek lenned, de sokkal gyorsabban és gördülékenyebben fogunk tudni haladni ha ezeket a fogalmakat ismered. Természetesen ez nem kizáró körülmény a konzultációra jelentkezés során, viszont amennyiben elkezdjük az együttműködést ezekkel már tisztában kell lenned. 


Amennyiben nem rendelkezel ekkora összeggel vagy saját magad szeretnéd megtanulni a részvény befektetést, akkor ajánlom figyelmedbe az Érthető Pénz csoportunkat vagy a részvény kereskedési stratégiánkat a Spike Method-ot


Ki áll az Érthető Pénz mögött?

Ki áll az Érthető Pénz mögött?

Varga Dani vagyok, az Érthető Pénz alapítója. 


Több, mint 10 éve együtt lélegzem a tőzsdével és a befektetésekkel. Londonban voltam részvény bróker, az első részvényemet 14 évesen vettem. Számos alapkezelő és befektető olvassa az elemzéseimet angol és magyar nyelven egyaránt. 


Az Egyesült Államok egyik legnagyobb online szaklapjában publikálok (Seeking Alpha), havonta 20 - 25 000 ember olvassa az elemzéseimet, itthon a portfolio.hu oldalra írok elemzéseket, egy-egy cikkemet 8 - 10 000 befektető olvassa. 


Létrehoztuk Magyarország egyik legprofibb részvény kereskedői közösségét és több millió forint hozamot realizálok ügyfeleimnek havonta.  Az elmúlt időszakban felépítettünk egy olyan részvény kereskedési stratégiát a sok éves tapasztalatomból, ami a piaci átlaghozam duplájára képes. 


Ami viszont a legfontosabb a Te szempontodból: csak azt mondom és mutatom, illetve arról írok, ahogyan én fektetem be a saját pénzemet.  A részvények és egyéb befektetések, amelyeket vásárolok publikusan elérhetőek az Érthető Pénz csoport számára.


Minden, amit az Érthető Pénzen megtalálsz az én "tollamból" van, az én szemléletemet és tapasztalataimat tükrözi. Nem szeretem a mellébeszélést és a trükközéseket, éppen ezért az Érthető Pénz teljesen független. 


Nem kapok jutalékot semelyik banktól, biztosítótól vagy brókercégtől sem, így valóban függetlenül tudok segíteni mindenkinek. (Pedig elhiheted, hogy kaptam már bőven ajánlatokat.)


És amit semmi pénzért nem cserélnék el: karatézom 8 éves korom óta és nemzetközi szinten versenyeztem. Maga a küzdősport és a karate adott egy olyan életszemléletet kisgyermek koromtól, hogy bármilyen területen az eredményekért és a sikerekért keményen meg kell dolgozni, de maximálisan megéri!