facebook
Online Képzés Személyes konzultáció
 

Személyes konzultáció

Hogyan segít nekem avagy miért érdemes elmennem egy személyes konzultációra?

Csak Rólad szól

Miért jobb egy személyi edzés, mint egy csoportos? Miért jobb egy magántanár, mint a csoportos tanítási óra? Mert így csak Rólad szól ez az idő. Személyre szabottan tudok Neked segíteni, minden kérdésedre gyorsan választ kapsz. Konkrétumokról tudunk beszélgetni, esetleg csak arról a szegmensről, ami Téged érdekel vagy amiben bizonytalanabb vagy. Akár általánosságokról beszélhetünk, akár konkrét részvénypozíciókról és befektetésekről.

Kérdéseidre konkrét választ kapsz

Mire egy magabiztos pénzügyi tudást felépítesz, az évekbe kerül. Pontosan tudom, hiszen Nekem is évekig tartott. Viszont Neked megvan az az előnyöd, hogy minden kérdésedre azonnal konkrét, világos és közérthető választ kapsz Tőlem. Nem mondom, hogy ezzel azonnal pénzügyi szakértővé fogsz válni, de lesz egy tiszta képed arról, hogy merre érdemes indulnod, és hogyan tudod elkezdeni vagy folytatni a vagyonépítésedet.

Felhasználhatod elakadásra vagy tudásépítésre

Felhasználhatod a konzultációt elakadási pont esetén, azaz ha valamilyen tőzsdei, befektetési területen elakadtál, vagy arra, hogy felépítsünk Neked egy komplett tervet, megvalósítási lépésekkel. A célom, hogy a konzultáció végeztével kitisztuljon a kép előtted. Megválaszoljam az összes kérdésedet és konkrét iránymutatást tudjak adni. Persze tudod, mint ahogyan a Mátrixban, az ajtót megmutatom, de belépni Neked kell majd.

Miben más ez, mint egy pénzügyi tanácsadás?

Röviden, mindenben:) Ugyanis én nem adok tanácsot Neked, csak megmutatom merre indulj el, és hogyan érd el a pénzügyi célodat. Mik azok a “kátyúk” amiket kerülj el, mert én már belesétáltam. Akár általánosságban megtakarításokkal, befektetésekkel, vagy konkrét tőzsdei üzletkötésekkel.

Ami a legfontosabb, hogy NINCS TERMÉKAJÁNLÁS. Nem arról szól az egész, hogy úgy távozz, hogy bármilyen szerződést írtál alá és ott a kezedben a tuti befektetés. Ezt hívják a klasszikus magyarországi “pénzügyi tanácsadásnak”. Ennek egy oka van: nekik abból van jutalékuk.

Nekem nincs jutalékom és pontosan ezért nem áll érdekemben bármit is ajánlani. Ráadásul ha már ismersz, tudhatod, hogy csak olyanról beszélek, amiben van saját tapasztalatom is, vakon egyébként sem ajánlok semmit.

A cél, hogy megértsd a helyzetedben milyen lehetőségeid vannak, merre indulj el, ha ezt még nem tetted. Lehetnek konkrét tőzsdei kérdéseid, mert már elvégeztél egy tanfolyamot, vagy útmutatót. Lehetnek általánosabb befektetési, pénzkezelési kérdéseid is vagy egy bizonyos pénzügyi célt szeretnél elérni.

Miért bízhatsz meg bennem, vagyis ki az a Varga Dani?

Hello Varga Dani vagyok

Első tőzsdei ügyletemet 14 évesen csináltam Mol részvényekkel. Több éve segítek már privátban azoknak, akik pénzügyi tudást szeretnének felépíteni és a tőzsdével szeretnék ezt megvalósítani.

Nem az számít mennyit fektetsz be a tőzsdén, hanem, hogy mennyire ismered a tőzsdét. Az eredményeid a tudásod szintjétől függ, én ennek a tudásnak az elsajátításában segítelek.

Ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg, hiszen több millió forintot sikerült elbuknom mielőtt kialakítottam azt a szemléletet és tudást, amivel mostanra rendelkezem és nyereségesen tudok befektetni.

Szeretem a konkrétumokat és nem vagyok híve a mellébeszélésnek, ezért az összes anyag, amit megtalálsz az Érthető Pénzen, azonnal használható, gyakoralatba ültethető és konkrét.

Ami pedig még jobb Számodra, hogy csak olyan dolgokról beszélek, amiben van saját tapasztalatom, így tényleg első kézből és hiteles tudást fogsz kapni.

Dolgoztam Londonban brókerként, ismerem az itthoni befektetési tanácsadókat, és a külföldi ingatlanpiacokat.

Célom, hogy megtanuld kezelni a pénzedet és végre visszavedd az irányítást a pénzed felett!

Velem tartasz ezen az úton?