facebook
Online Képzés Részvénykiválasztás a gyakorlatban
 

Részvénykiválasztás a gyakorlatban

A jó részvények megvásárlása már félsiker!

De vajon ismered, mi alapján tudod Te magad is kiszűrni a legjobb, legjövedelmezőbb és legbiztonságosabb részvényeket?

Ehhez szükséged lesz egy konkrét lépésről lépésre stratégiára és ha kéred, ebben is tudok Neked segíteni.

"Kezedbe kapod azt a receptet, amellyel Te is képes leszel kiválasztani a legjobb befektetési célpontokat komolyabb tőzsdei ismeretek nélkül is!"

Részvénykiválasztás a gyakorlatban útmutató

Ez most egy akciós ár, lásd később miért döntötem úgy, hogy ilyen kedvező áron kínálom.

A Részvénykiválasztás a gyakorlatban útmutató segítségével:

 • Képes leszel megfontolt és jó befektetési döntéseket hozni a részvények kiválasztásánál, hogy végre pénzt keress a tőzsdén
 • Úgy tudsz pénzt keresni, hogy közben nem kell naphosszat a gép előtt ülnöd és nézni a villogó árfolyamokat
 • Mindig tudni fogod mi az adott piaci helyzetben a jó döntés és megkíméled magad a hatalmas tanácsadói díjaktól
 • Egy olyan stratégiát sajátíthatsz el, amit már generációk óta sikeresen alkalmaznak Amerikában és az Egyesült Királyságban. (persze mai modern tőzsdére átalakítva)

Ismerősen csengenek Számodra az alábbi gondolatok?

„Nem tudom hogyan kezdjek neki a tőzsdének, pedig olyan jó lenne jobban megismerni.”

„Szeretnék végre saját magam befektetni, de nem tudom hogyan kezdjem el.”

„Sosincs elég időm arra, hogy órákat foglalkozzak vele naponta.”

„Hiába próbáltam már meg, veszítettem a tőzsdén.”

„Min kéne változtatni, hogy sikeres befektető legyek?”

Mit ad neked pontosan a Részvénykiválasztás a gyakorlatban útmutató?

Megismerheted az egyik leghatékonyabb részvénykiválasztási módszert

Ebben a kurzusban átadom Neked azokat a lego kockákat, amikből föl lehet építeni egy sikeres, biztosan jól működő stratégiát a részvénypiacon. Ha saját stratégiát szeretnél kidolgozni, már tudni fogod miből építkezz!

6 lépéses konkrét útmutató

6 egyszerű lépésben összefoglalom hogyan válaszd ki a megfelelő részvényeket megvásárlásra és befektetésre. Mindezt lépésről lépésre részletes magyarázatokkal, példákkal, hogy akár egy kisiskolás is könnyedén megérthesse, így Neked sem fog gondot okozni!

6 db ingyenes link és weboldal

Nem lehet eléggé hangsúlyozni az „idő pénz” elvet. A részvénykiválasztási módszert nem csak elméletben kell ismerned, de a gyakorlatban is alkalmaznod kell és végig kell menned a folyamaton. Ehhez kapsz 6 db ingyenesen elérhető linket, amik a munkádat nem csak megkönnyítik, de sokkal gyorsabbá is teszik.

Sikeresebben tudsz majd befektetni, mint eddig

Egy igazán jól átgondolt és már bizonyítottan működő stratégiával sokkal jobb helyzetből indulsz, mintha csak feltennél mindent a pirosra alapon fektetnél be. Ezt gondolom nem kell túlmagyaráznom. Az útmutató pontosan ezért hatalmas érték Számodra. Egyrészt, mert ez a stratégia és szemlélet már működik, hiszen én is ezt használom. Másrészt elsajátítod a mögöttes tudást is, azt a bizonyos „mit miért" csinálunk az egyes lépésekben. Így nem csak egy olyan stratégiát kapsz,a mi most működik és pár hónap múlva a kukában végzi, hanem egy folyamatosan és biztosan működő elvrendszert.

Végre visszaveheted az irányítást a saját pénzed és befektetéseid felett

Valószínűleg már van valamennyi tapasztalatod befektetésekről. Nagy valószínűséggel bankban is tartasz valamekkora összegű pénzt, esetleg találkoztál már pénzügyi tanácsadókkal. Viszont nekik az érdekük az, hogy náluk fektesd be a pénzt, hogy ők abból valamilyen jutalékot kapjanak, lehetőleg minél többet. Ezzel az útmutatóval átláthatod a folyamatokat egy részvénybefektetés esetén és nem kell többé tanácsadókra támaszkodnod. Ráadásul egy olyan tudást sajátíthatsz el, aminek a gyümölcsét évtizedek múlva is élvezheted és nem fogsz függeni bankároktól és tanácsadóktól.

Ezért fogod imádni a Részvénykiválasztás a gyakorlatban útmutatót

Nem kell többé görcsölnöd, hogy hogyan fektetsd be a megtakarításaidat! Csak előveszed az útmutatót, végigcsinálod és megkapod az adott piaci helyzetben a legjobb célpontokat.

Nem kell többé tanácsadó vagy bankár segítségét kérned sok százezer forintért! Hiszen Te magad képes leszel kiválasztani a megfelelő részvényeket, amik ráadásul megfelelően biztonságosak Számodra és folyamatosan hasznot hoznak.

Megmutatom Neked pontosan, hogy én hogyan csinálom és mi az ami működik! Ezáltal nem kell sok-sok millió forintot elveszítened a tőzsdén, mert én ezt már megtettem helyetted. Ezt a tanulópénzt én már megfizettem, használd hát ki ezt, hogy Neked ne keljen.

Tényleg ilyen fontos melyik részvényeket választom ki befektetésere?

Kérdezheted teljesen jogosan, ha még nem tapasztaltad a különbséget egy átlagos, vagy egy kiemelkedő befektetés között.

Befektetni bárki tud a tőzsdén, nem igaz?

Sajnos a hosszútávon is jövedelmező befektetéshez nem elég ha nyitsz egy számlát és elkezdesz részvényekbe fektetni.

Tudnod kell mik azok a kritériumok, amik nagyobb fontosságúak, mint a többi, tehát szelektálnod kell a sok információ közül.

Tudnod kell, hogy ezeket az információkat hogyan használd fel.

Tudnod kell, a folyamatot mit mi után csinálsz, és a mi legfontosabb, hogy melyik lépést miért csinálod.

Nem is olyan egyszerű igaz?

Hatékonyan és jól befektetni a tőzsdén részvényekbe nem egyszerű, de van egy jó hírem. Ez nem egy velünk született képesség és tanulható és fejleszthető, mint ahogy én is tanultam és már sok százan rajtad kívül.

Tőlem pedig megkapod azokat pici háttérinformációkat, amik segítségével bármilyen gazdasági környezetben magabiztosan használhatod a részvénykiválasztás stratégiát.

Mit tanulhatsz meg a Részvénykiválasztás a gyakorlatban útmutatóval?

Ez a tudás mind a Tiéd lesz avagy miről lesz szó az útmutatóban

1. Mi is az a folyamatos bevételt termelő részvény és hogyan tudjuk használni a saját javunkra?

2. Hol találjuk meg ezeket a részvényeket a világban?

3. Hogyan válasszuk ki ebből a sok részvényből azokat, amelyek jó célpontok lesznek számunkra?

4. Hogyan érjünk el infláció fölötti hozamot velük, vagyis hogyan biztosítsuk be a vagyonunkat hosszútávon?

5. Miért ne a részvény aktuális árára fókuszáljunk, mint a klasszikus megközelítés.

6. Mi alapján vizsgáljuk meg az egyes cégek könyvelését és adatait?

7. Végezetül pedig melyik lesz az a pár bombabiztos részvény célpont, amibe bátran befektethetsz?

8. Gratulálok a végére értél az útmutatónak!

Wow! Baromi jól hangzik! De mennyibe kerül mindez?

Lássuk hát, hogy mennyi is az annyi, hogy megkapd a legbiztonságosabb, legjövedelmezőbb Részvénykiválasztás lépésről lépésre receptjét.

Felkészültél?

Részvénykiválasztás a gyakorlatban

11 990 Ft.

Egy olyan kulcsrakész stratégiát adok a kezedbe, ahol 6 egyszerű lépésben összefoglalom hogyan válaszd ki a megfelelő részvényeket megvásárlásra. Én is ugyanezt a stratégiát alkalmazom, így tudom, hogy jól és hatékonyan működik.

 • Kulcsrakész stratégia
 • Bizonyítottan működik
 • Ingyenes linkek és hasznos tanácsok
 • Sok évi tapasztalat és tudás az útmutatóban
 • A részvénybefektetés 6 lépéses módja

Ez az összeg teljesen reális lenne, de Te valószínűleg most találkoztál először Velem és az Érthető Pénzzel.

Bizalmatlan vagy, hiszen nem ismersz még és ez érthető.

Épp ezért nem akarod eladni Neked valamit több tízezer forintért.

Kössünk egy alkut: én nem kérek az útmutatóért teljes árat (pedig aki már elolvasta azt állítja bőven megéri a teljes árat, sőt már azt is többször megkaptam, hogy ami benne van tudásanyag még többet ér) hanem egy akciós áron kínálom Neked.

„Miiii? Miért éri akkor ez meg Neked Dani?”

A válasz egyszerű. Mert a befektetés és a tőzsde sem sprint, ami 2 évig tart, hanem egy hosszú folyamat. Inkább szeretném, ha több év múlva visszagondolva azt mondanád, ez igen bőven megérte ezt az árat fizetni érte és azóta is kapcsolatban vagyunk! Ahogy látod, a célom hogy hosszútávon is sikeres közösséget építsünk együtt.

Így ha elfogadod a javaslatomat, igazán kedvező áron juthatsz hozzá a tananyaghoz:

11 990 Ft

5 490 Ft

(Ahogyan korábban említettem, ez most egy bevezető, akciós ár. Ez természetes, hogy nem szeretném nagyon sokáig ennyire alacsony áron kínálni ezt a tudást, hiszen pontosan tudom mekkora érték van benne.)

Ilyen egyszerűen és gyorsan tudod kifizetni és megkapni az útmutatót

Kényelmes bankkártyás fizetés

A kurzusért bankkártyával tudsz fizetni egy erre a célra kialakított, hitelesített felületen. A fizetés teljesen biztonságos. A bankkártya adataid nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Így a teljes fizetési folyamatot gyorsan, kényelmesen, mindössze pár kattintással letudhatod.

Azonnal megérkezik minden

A kártya adatok elküldését a követően a rendszer automatikusan dolgozik, és azonnal megkapod a Részvénykiválasztás a gyakorlatban útmutatót. Ennek elérhetőségét az e-mail fiókodban találod majd.

Miért bízhatsz meg bennem, vagyis ki az a Varga Dani?

Hello Varga Dani vagyok

Első tőzsdei ügyletemet 14 évesen csináltam Mol részvényekkel. Több éve segítek már privátban azoknak, akik pénzügyi tudást szeretnének felépíteni és a tőzsdével szeretnék ezt megvalósítani.

Nem az számít mennyit fektetsz be a tőzsdén, hanem, hogy mennyire ismered a tőzsdét. Az eredményeid a tudásod szintjétől függ, én ennek a tudásnak az elsajátításában segítelek.

Ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg, hiszen több millió forintot sikerült elbuknom mielőtt kialakítottam azt a szemléletet és tudást, amivel mostanra rendelkezem és nyereségesen tudok befektetni.

Szeretem a konkrétumokat és nem vagyok híve a mellébeszélésnek, ezért az összes anyag, amit megtalálsz az Érthető Pénzen, azonnal használható, gyakoralatba ültethető és konkrét.

Ami pedig még jobb Számodra, hogy csak olyan dolgokról beszélek, amiben van saját tapasztalatom, így tényleg első kézből és hiteles tudást fogsz kapni.

Dolgoztam Londonban brókerként, ismerem az itthoni befektetési tanácsadókat, és a külföldi ingatlanpiacokat.

Célom, hogy megtanuld kezelni a pénzedet és végre visszavedd az irányítást a pénzed felett!

Velem tartasz ezen az úton?

Mit mondanak azok, akik már ismerik milyen az általam átadott tudás?

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan és mikor fogom megkapni az útmutatót?

  A fizetést követően azonnal hozzáférést kapsz a Részvénykiválasztás a gyakorlatban útmutatóhoz. (Többek között ez is egy előnye a bankkártyás fizetésnek.) Az útmutatóhoz tartozó hozzáféréseket a megrendeléskor megadott e-mail címedre kapod meg.

 • Igen. Ezzel ki tudod használni az azonnali, gyors és kényelmes fizetés előnyét. A kifizetéssel egyidejűleg azonnal megkapod az útmutatót.

 • Az útmutató többnyire – egy jól tagolt, könnyedén emészthető – szöveges anyagból áll, de számos valós, élő példát is tartalmaz. Ehhez a különböző ingyenes linkek és weboldalak csatlakoznak, amiket azonnal használatba is vehetsz.