facebook
Online Képzés Layoff Strategy
 

Layoff Strategy

Miben segít Neked a Layoff Strategy: Lépésről lépésre útmutató?

 • Pontosan fogod tudni hogyan kezdj bele a tőzsdézésbe, mert egy kipróbált stratégiát fogsz elsajátítani lépésről lépésre.
 • Ezzel a tudással képes lehetsz felépíteni a pénzügyi szabadságodat a tőzsde segítségével
 • Miután elsajátítottad a stratégiát, elég lesz naponta mindösszesen 5-10 percet a tőzsdével foglalkoznod, a napod többi részében azt csinálsz, amit szeretnél
 • Te fogod kezelni a megtakarításaidat, így nem kell beérned a banki kamatokkal vagy az állampapír által kínált nevetségesen alacsony hozamokkal
 • Magabiztosan érhetsz el havonta átlagosan 4-6%-os nyereséget, mert megérted a stratégia alapkoncepcióját.

Ismerősen csengenek Számodra az alábbi gondolatok?

„Nem tudom hogyan kezdjek neki a tőzsdének, pedig olyan jó lenne jobban megismerni.”

„Szeretnék végre saját magam befektetni, de nem tudom hogyan kezdjem el.”

„Sosincs elég időm arra, hogy órákat foglalkozzak vele naponta.”

„Hiába próbáltam már meg, veszítettem a tőzsdén.”

„Min kéne változtatni, hogy sikeres befektető legyek?”

Mit ad neked pontosan a Layoff Strategy: Lépésről lépésre

Megismerheted az egyik leghatékonyabb részvény kereskedési stratégiát

A Layoff Strategy: Lépésről lépésre útmutatóban bemutatom azt a stratégiát, melyet a londoni pénzügyi világ már évtizedek óta sikeresen használ. Megismered azt is, hogy miért működik ennyire jól ez a stratégia és megmutatom ennek a fő koncepcióját.

6 egyszerű lépés, lépésről lépésre útmutató

6 konkrét lépésben megnézzük, hogy pontosan hogyan működik a stratégia, hol találod meg a megfelelő részvényeket hozzá és mikor tudod ezeket megvásárolni. Nem lesznek benne bonyolult tőzsdei szakkifejezések és az összefüggéseket is a lehető legérthetőbben fogalmaztam meg Neked. (Nem véletlenül Érthető Pénz az oldal neve:)

Kiegészítő videó, hogy biztosan minden részletet megérts

Nem csak egy útmutatót kapsz, de tartalmaz a csomag egy megértést segítő videót, ahol egy példán közösen végig megyünk, illetve a leggyakoribb kérdésekre is választ kapsz a stratégiával kapcsolatban. (pl. mennyi pénzzel érdemes elkezdeni, melyik felületet használom a részvények megvásárlására)

Nem csak megmutatom, de veled együtt csinálom én is

Egy igazán jól átgondolt és már bizonyítottan működő stratégiával sokkal jobb helyzetből indulsz, mintha csak feltennél mindent a pirosra alapon fektetnél be.

Az útmutató pontosan ezért hatalmas érték Számodra. Egyrészt, mert ez a stratégia és szemlélet már működik, hiszen én is ezt használom. Másrészt elsajátítod a mögöttes tudást is, azt a bizonyos „mit miért" csinálunk az egyes lépésekben. Így nem csak egy olyan stratégiát kapsz, ami most működik és pár hónap múlva a kukában végzi, hanem egy folyamatosan működő elvrendszert.

Több időd lesz, hogy azzal foglalkozhass, amivel csak szeretnél

Nincs több aggódás a tőzsde miatt, nem kell ott ülnöd a gép előtt naponta 4-5 órát. Mindösszesen napi 5-10 percedbe fog kerülni, mégis drasztikusan jobb eredményeket érhetsz el, mintha csak a banki kamatokra alapoznád a vagyonépítésedet. Ráadásul a stratégia pontosan olyanoknak lett tervezve, akik a munkájuk miatt nem is tudnának ennél több időt fordítani rá, mégis szeretnék a tőzsdézést is a leghatékonyabban csinálni. Ahogy a mondás is tartja: az idő pénz!

Legyél Te a saját pénzügyi jövőd kovácsa

Valószínűleg már van valamennyi tapasztalatod befektetésekről. Nagy valószínűséggel bankban is tartasz valamekkora összegű pénzt, esetleg találkoztál már pénzügyi tanácsadókkal.

Nekik az érdekük az, hogy náluk fektesd be a pénzt, hogy ők abból valamilyen jutalékot kapjanak, lehetőleg minél többet. Ezzel szemben én átadom Neked azt a tudást, melyet a londoni brókeri karrierem során szereztem, majd fejlesztettem tovább. Ráadásul egy olyan tudást sajátíthatsz el, aminek a gyümölcsét évtizedek múlva is élvezheted.

Mi lesz a tiéd a TOP 5 részvény 2021-ben ingyenes pdf-el?

Nem kell többé azon aggódnod, hogy nincs elég időd a tőzsdére! Ezzel a stratégiával, ha elsajátítottad az alapokat, elég naponta 5-10 percet a tőzsdére koncentrálnod és így is képes lehetsz elérni a havi átlagos 4-6%-os hozamot.

Keményen dolgozol a pénzedért, most végre a pénzed dolgozzon keményen érted! Az is lehet, hogy napi 10-12 órát dolgozol azért, hogy egy biztos pénzügyi jövőt teremts magadnak. Itt az ideje, hogy a megtakarításodat kamatoztasd annak a tőzsdei tudásnak a segítségével, amit a kezedbe adok.

Megmutatom Neked pontosan, hogy én hogyan csinálom és mi az, ami nekem működik! Ezáltal nem kell sok-sok millió forintot elveszítened a tőzsdén, mert én ezt már megtettem helyetted. Ezt a tanulópénzt én már megfizettem, használd hát ki ezt, hogy Neked ne kelljen.

Tényleg ennyire fontos milyen stratégiát használok?

Kérdezheted teljesen jogosan, ha még nem kereskedtél tőzsdén.

Ha viszont már veszítettél pénzt, akkor pontosan tudod mennyire fontos egy jól működő stratégia.

Képzeld csak el mennyivel jobb lett volna, ha akkor valaki megmutatja neked a Layoff Strategy-t és elmondja, hogy ő is ezt használja már több, mint 3 éve és neki kitűnően működik. Sőt, nem csak mondja, de meg is mutatja és lehetőséged van egy az egyben lemásolni azt, ahogyan csinálja.

Most pontosan erre van lehetőséged: megérteni a stratégia alapjait, miért és hogyan működik. Megtanulni használni a stratégiát. Végül pedig kivenni a profitot a piacból ha jól alkalmazod a megtanultakat.

Ez a tudás mind a Tiéd lesz avagy miről lesz szó az útmutatóban

layoff

Layoff Strategy lépésről lépésre

Egy lépésről lépésre útmutató, ahol 6 egyszerű lépésben láthatod, hogy én hogyan csinálom a Layoff Strategy-t nap, mint nap. Én is teljesen ugyanezen a folyamaton megyek végig, így valóban értékes tudás birtokába jutsz.

Sőt, az útmutató végére megérted azt is, hogy miért működik ez a stratégia, és miért alkalmazzák előszeretettel a londoni pénzügyi világban.

layoff-video

Layoff Strategy videó

Tiéd lesz egy videós anyag is, ahol megnézünk közösen egy példát, a kulisszatitkok mögé vezetlek, sőt megmutatom azt is, hogy mikor NE használd a Layoff Strategy-t.

Beszélünk a gyakori kérdésekről is és a videó végére garantálom, hogy tökéletesen érteni fogod miért is olyan hatékony ez a stratégia.

layoff-excel

Layoff Strategy Excel

Kapsz egy kiegészítő excel file-t is, amiben a különböző piacnyitási időzónákat találod, a linkeket a híroldalakhoz, amelyeknél láthatod, hogy aznap hol jelentettek be elbocsájtásokat.

10 különböző példát is láthatsz majd, konkrét számokkal, nyereségekkel, és minden olyan információval, ami segít elsajátítani a stratégia használatát.

Wow! Baromi jól hangzik! De mennyibe kerül mindez?

Lássuk hát mennyi is az annyi, hogy megkapd az egyik legjövedelmezőbb stratégia receptjét, a Layoff Strategy-t az összes kiegészítő anyaggal.

Felkészültél?

layoff

Layoff Strategy lépésről lépésre

útmutató

29 990 Ft (84,99 €)
layoff-video

Layoff Strategy videó

videós anyag

18 990 Ft (52,99 €)
layoff-excel

Layoff Strategy Excel

kiegészító fájl

7 990 Ft (21,99 €)

A teljes csomag értéke így 56 970 Ft (159,97 €)

Teljes hozzáférés
Layoff Strategy Csomag

Ár: 56 970 Ft

 • Hozzáférés a Layoff Strategy lépésről lépésre útmutatóhoz
 • A stratégia miértjének megértése
 • Hozzáférés a 40 perces kiegészítő videóhoz
 • Hozzáférés a gyakori kérdések modulhoz
 • Hozzáférés a részletes kiegészítő excel táblázathoz

Mikor való neked ez az ajánlat?

Ha szeretnél elindulni egy már tesztelt stratégiával a tőzsdén.

Ár: 56 970 Ft

Ilyen egyszerűen és gyorsan tudod kifizetni és megkapni az útmutatót

Kényelmes bankkártyás fizetés

A kurzusért bankkártyával tudsz fizetni egy erre a célra kialakított, hitelesített felületen. A fizetés teljesen biztonságos. A bankkártya adataid nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Így a teljes fizetési folyamatot gyorsan, kényelmesen, mindössze pár kattintással letudhatod.

Azonnal megérkezik minden

A kártya adatok elküldését a követően a rendszer automatikusan dolgozik, és azonnal megkapod a Layoff Strategy útmutatót. Ennek elérhetőségét az e-mail fiókodban találod majd.

Miért bízhatsz meg bennem, vagyis ki az a Varga Dani?

Szia, Varga Dani vagyok

Első tőzsdei ügyletemet 14 évesen csináltam Mol részvényekkel. Több éve segítek már privátban azoknak, akik pénzügyi tudást szeretnének felépíteni és a tőzsdével szeretnék ezt megvalósítani.

Nem az számít mennyit fektetsz be a tőzsdén, hanem, hogy mennyire ismered a tőzsdét. Az eredményeid a tudásod szintjétől függ, én ennek a tudásnak az elsajátításában segítelek.

Ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg, hiszen több millió forintot sikerült elbuknom mielőtt kialakítottam azt a szemléletet és tudást, amivel mostanra rendelkezem és nyereségesen tudok befektetni.

Szeretem a konkrétumokat és nem vagyok híve a mellébeszélésnek, ezért az összes anyag, amit megtalálsz az Érthető Pénzen, azonnal használható, gyakoralatba ültethető és konkrét.

Ami pedig még jobb Számodra, hogy csak olyan dolgokról beszélek, amiben van saját tapasztalatom, így tényleg első kézből és hiteles tudást fogsz kapni.

Dolgoztam Londonban brókerként, ismerem az itthoni befektetési tanácsadókat, és a külföldi ingatlanpiacokat.

Célom, hogy megtanuld kezelni a pénzedet és végre visszavedd az irányítást a pénzed felett!

Velem tartasz ezen az úton?

Mit mondanak azok, akik már ismerik milyen az általam átadott tudás?

Gyakran Ismételt Kérdések

 • Mekkora hozamot lehet vele elérni?

  Egy hónapban nem lesz általában 2-3 pozíciónál több, ezért nincs is arra szükség, hogy egész nap a gép előtt üljön az ember. Természetesen lesz olyan hónap amikor ez inkább közelebb áll a 0-hoz és lesz olyan is, amikor akár 6-8 pozíció is összejön. Ezt a piac dönti el, én csak a hozamot veszem ki belőle.

 • Mekkora kockázat van benne?

  Nyilván minden tőzsdei üzletelés kockázattal jár. Viszont ez véleményem szerint kevésbé kockázatos, mint a FOREX piac, ahol a kereskedők 70-80%-a elveszíti a teljes tőkéjét.

  Nem véletlenül használják ezt a stratégiát a nagybefektetők több millió dolláros befektetési számlákkal. A kulcs, hogy megértsd miért működik ilyen nagy hatékonysággal ez a stratégia.

 • Mennyi időt kell vele foglalkozni?

  Joggal kérdezed, hiszen nem akarsz egész nap a gép előtt ülni.

  Ha megtanultad magát a stratégiát és érted mit miért kell csinálnod, és használod a lépésről lépésre útmutatót, akkor gyakorlatilag napi 5 percet. (Ennyit szerintem mindenki tud szánni az életéből a tőzsdére, ha valóban egy szép vagyont szeretne felépíteni az elkövetkező években.)

 • Hogyan és mikor fogom megkapni az útmutatót?

  A fizetést követően azonnal hozzáférést kapsz a Layoff Strategy útmutatóhoz. (Többek között ez is egy előnye a bankkártyás fizetésnek.) Az útmutatóhoz tartozó hozzáféréseket a megrendeléskor megadott e-mail címedre kapod meg.

 • Igen. Ezzel ki tudod használni az azonnali, gyors és kényelmes fizetés előnyét. A kifizetéssel egyidejűleg azonnal megkapod az útmutatót.

 • Az útmutató többnyire – egy jól tagolt, könnyedén emészthető – szöveges anyagból áll, de számos valós, élő példát is tartalmaz. Ehhez a különböző ingyenes linkek és weboldalak csatlakoznak, amiket azonnal használatba is vehetsz. Ezenfelül tartalmaz egy nagyjából 40 perces videós anyagot, és egy kiegészítő excel segédanyagot.