facebook

Online Képzéseink

starttozsde

START tőzsdetanfolyam

videós anyagok

A képzés célja, hogy bemutassa a tőzsde szegmenseit, hogyan tudsz pénzt keresni a tőzsdén. Egyedülálló módon Magyarországon, nem csak a kereskedésre fókuszál, hanem bemutatja a passzív jövedelemszerzés módszerét is. A képzés online zajlik, így bárhonnan elvégezhető és a tudás azonnal gyakorlatba is ültethető.

73 490 Ft (199,99 €)
reszvenykivalasztas

Részvénykiválasztás útmutató

gyakorlati képzés

A cél, hogy a 6 lépéses útmutató végére Te is képes legyél kiválasztani a legmegfelelőbb részvényeket befektetésre. Ami pedig a legfontosabb: ez már egy tesztelt 6 lépés, hiszen évek óta én is ugyanezt használom. Konkrét ingyenes weblapokat és stratégiát tartalmaz, így akár azonnal alkalmazható!

5 490 Ft (14,99 €)
11 990 Ft (33,5 €)
konzultacio

Egyéni konzultáció

személyes találkozó

Cél, hogy az egy-másfél órás konzultáció végére minden kérdésedre választ kapj! Ezalatt az idő alatt a cél, hogy tisztán lásd a lehetőségeidet, és képes legyél Te irányítani a saját pénzügyi jövődet. Valódi tudást kapsz, mindezt értékesítés mentesen, a 10 éves gyakorlati tapasztalatomból.

50 000 Ft (140 €)
portfolio

Brókercég választás

PDF útmutató

Ebben az útmutatóban mindent megtalálsz, amire a jó brókercég választásodhoz valaha szükséged lesz. Kapsz egy kiválasztási szempontrendszert, megosztom veled saját tapasztalataimat, illetve, hogy nekem melyeknél van számlám. Kapsz egy általam legmegbízhatóbbnak tartott céglistát és kapsz egy "óvakodj tőlük" listát is.

3 590 Ft (9,97 €)
layoff

Layoff Strategy

Komplett stratégia

Évtizedek óta sikeresen alkalmazott stratégia a londoni tőzsdeparketten, én átlagosan havi 4-6% profitot érek el vele. Tartalmaz egy lépésről lépésre útmutatót, egy videós anyagot, gyakori kérdéseket és egy excel kiegészítő táblázatot.

56 970 Ft (159,97 €)
Hamarosan portfolio

Privát Portfólió Építés

Rendszeres tanácsadás

Ez a csomag azoknak a legjobb választás, akik minden mellébeszélés nélkül szeretnék profi módon kezelni a befektetési portfóliójukat. A-tól Z-ig minden egyes lépésben végig fogom a kezedet, segítek a számlanyitástól kezdve egészen a már felépített portfólió kezeléséig. Havi konzultáció, zártkörű hírlevél hozzáférés és korlátlan kérdezési lehetőség telefonon a hét 5 napján.

174 990 Ft / hó