facebook Részvénykiválasztás a gyakorlatban.
Részvénykiválasztás a gyakorlatban

Részvénykiválasztás a gyakorlatban

Kezedbe kapod azt a receptet és lépésről lépésre útmutatót, amellyel Te is képes leszel kiválasztani a legjobb befektetési célpontokat és felépíteni egy jövedelmező részvény portfóliót! 


Mit érhetsz el a Részvénykiválasztás a gyakorlatban tananyag segítségével?

Reliable passive income

Magabiztos tudás

Képes leszel felépíteni egy magabiztos részvényesi tudást, és nem kell többé azon gondolkodnod, hogy mibe fektesd a megtakarításaidat.

Save time

Időhatékonyság

Kapsz 2 darab lépésről lépésre útmutatót, ami alapján ki tudod választani a legjövedelmezőbb részvényeket, így már egy bevált módszert alkalmazhatsz.

Long-term growth

Sikeres vagyonépítés

Elindulsz a hosszú távú vagyonépítés felé. Pontosan tudni fogod mikor, milyen részvényt érdemes választanod, hogy a befektetéseid a legjobb helyen legyenek.

Egyedülállóan gyakorlatias anyag

Egyedülállóan gyakorlatias anyag

Az oktató anyagban a 2 legnépszerűbb megközelítést alkalmazva kapsz azonnal használható tudást. A képzés segítségedre lesz akkor is, ha az a célod, hogy folyamatosan pénzt termelő részvény befektetéseid legyenek és akkor is ha a célod egy nagy növekedés előtt álló részvény portfólió kialakítása.

Cikk 3

Mire leszel képes a képzés elvégzését követően?

Képes leszel önállóan és jól részvény befektetési célpontokat azonosítani. Megismered a célhoz rendelt részvénybefektetések taktikáját. Az anyag célja, hogy megértsd a lehetőségeidet a részvénypiacon, tudd, hogy milyen irányba szeretnél elindulni, végezetül pedig megkapd ehhez a gyakorlati lépésről lépésre segítséget.


Én is pontosan így építem fel a részvény befektetési portfóliómat és továbbra is ezeket a szempontokat tartom szem előtt, így valóban egy gyakorlati útmutatót kapsz most a kezedbe.


A 2 legnépszerűbb részvénypiaci megközelítéshez kapsz lépésről lépésre segítséget, linkekkel, magyarázatokkal és gyakorlati példákkal. Az egyik esetén a cél egy folyamatos és rendszeres jövedelemszerzés az osztalékokból, míg a másik esetén a cél, hogy olyan cégekbe fektess amik nagy növekedés előtt állnak vagy éppen komoly növekedési fázisban vannak.


Alapvetően ez a kétféle részvény befektetési módszer létezik már évtizedek óta, mindkét gyakorlati részvénykiválasztási módszer 6-6 lépést tartalmaz, ezekhez videós segítséget is kapsz.


Ezenfelül találsz az anyagban hasznos bónusz anyagokat, mint például, hogy mit érdemes tenned ha egy nagyobb összeg áll a rendelkezésedre, mit tegyél ha havi szinten teszel félre és azt szeretnéd rendszeresen részvényekbe fektetni, illetve hogyan kezdd el okosan a részvény portfóliód felépítését.


Ezért fogod imádni a Részvénykiválasztás a gyakorlatban útmutatót

Nem kell többé görcsölnöd, hogy hogyan fektesd be a megtakarításaidat! Csak előveszed az útmutatót, végigcsinálod és megkapod az adott piaci helyzetben a legjobb célpontokat.

Nem kell többé tanácsadó vagy bankár segítségét kérned sok százezer forintért! Hiszen Te magad képes leszel kiválasztani a megfelelő részvényeket, amik ráadásul megfelelően biztonságosak Számodra és folyamatosan hasznot hoznak.

Megmutatom Neked pontosan, hogy én hogyan csinálom és mi az ami működik! Ezáltal nem kell sok-sok millió forintot elveszítened a tőzsdén, mert én ezt már megtettem helyetted. Ezt a tanulópénzt én már megfizettem, használd hát ki ezt, hogy Neked ne kelljen.

Mit tartalmaz a Részvénykiválasztás a gyakorlatban anyag?


Komplett csomag ára

39 900 Ft

(€100)

  • 2 db kulcsrakész részvény kiválasztási stratégia
  • Bizonyítottan működik
  • Kiegészítő linkek, hasznos tanácsok és 1 órányi bónusz videós anyag
  • Osztalék fókuszú részvények kiválasztása 6 lépésben
  • Növekedés fókuszú részvények kiválasztása 6 lépésbenA Részvénykiválasztás a gyakorlatban az egyik legkomplexebb és leginkább gyakorlatias részvényekről szóló képzés Magyarországon. A tananyag 90%-a gyakorlati megvalósításról szól, csak a feltétlenül szükséges elméletet vesszük át benne.Ki áll az Érthető Pénz mögött?

Ki áll az Érthető Pénz mögött?

Varga Dani vagyok, az Érthető Pénz alapítója. 


Több, mint 10 éve együtt lélegzem a tőzsdével és a befektetésekkel. Londonban voltam részvény bróker, az első részvényemet 14 évesen vettem. Számos alapkezelő és befektető olvassa az elemzéseimet angol és magyar nyelven egyaránt. 


Az Egyesült Államok egyik legnagyobb online szaklapjában publikálok (Seeking Alpha), havonta 20 - 25 000 ember olvassa az elemzéseimet, itthon a portfolio.hu oldalra írok elemzéseket, egy-egy cikkemet 8 - 10 000 befektető olvassa. 


Létrehoztuk Magyarország egyik legprofibb részvény kereskedői közösségét és több millió forint hozamot realizálok ügyfeleimnek havonta.  Az elmúlt időszakban felépítettünk egy olyan részvény kereskedési stratégiát a sok éves tapasztalatomból, ami a piaci átlaghozam duplájára képes. 


Ami viszont a legfontosabb a Te szempontodból: csak azt mondom és mutatom, illetve arról írok, ahogyan én fektetem be a saját pénzemet.  A részvények és egyéb befektetések, amelyeket vásárolok publikusan elérhetőek az Érthető Pénz csoport számára.


Minden, amit az Érthető Pénzen megtalálsz az én "tollamból" van, az én szemléletemet és tapasztalataimat tükrözi. Nem szeretem a mellébeszélést és a trükközéseket, éppen ezért az Érthető Pénz teljesen független. 


Nem kapok jutalékot semelyik banktól, biztosítótól vagy brókercégtől sem, így valóban függetlenül tudok segíteni mindenkinek. (Pedig elhiheted, hogy kaptam már bőven ajánlatokat.)


És amit semmi pénzért nem cserélnék el: karatézom 8 éves korom óta és nemzetközi szinten versenyeztem. Maga a küzdősport és a karate adott egy olyan életszemléletet kisgyermek koromtól, hogy bármilyen területen az eredményekért és a sikerekért keményen meg kell dolgozni, de maximálisan megéri!

Ezt mondták, akik már elvégezték a Részvénykiválasztás a gyakorlatban képzést

Dénes Márk

Értékesítő vezető


Rengeteg angol nyelvű videós anyagon rágtam már át magam, mert magyarul nem találtam naprakész, hiteles segítséget a tőzsdei kérdéseimben.


Ez megváltozott, amikor kapcsolatba kerültem a www.erthetopenz.hu megalkotójával, Varga Danival. A legnagyobb koponyák tudását adja át. Nem befektetni, vagy részvényt vásárolni segít, hanem MEGTANÍT MEGÉRTENI a tőzsdét!

Hornyák Cintia

Dentálhigénikus


Számomra, mint laikus a tőzsde világa eddig érthetetlennek tűnt, úgy gondoltam, hogy ez biztosan túl bonyolult, nem érteném. Viszont a képzést követően, megváltozott a véleményem. Hiszen Dani világosan, hétköznapi példákkal, közvetlen módon segíti a megértést.


Érezhető, hogy valóban szeretné ha a vásárló megértené azt amiért fizetett. Szerintem ez manapság ritka, sokan úgy gondolják, elég ha leírnak valamit, és utána elengedik a kezed, értelmezd. De ez a tanfolyam lépésről lépésre segít abban, hogy a tudást amit szeretnél megszerezdhetsd. Így akik eddig hezitáltak, hogy belekezdjenek, azoknak bátran ajánlom, hiszen ez az kurzus lehet az első lépés a siker felé.

Gyakran ismételt kérdések

01

Hogyan és mikor fogom megkapni az útmutatót?

A fizetést követően azonnal hozzáférést kapsz a Részvénykiválasztás a gyakorlatban útmutatóhoz. Az oktató anyaghoz tartozó hozzáférést a megrendeléskor megadott e-mail címedre kapod meg, így kérlek figyelj oda, hogy a fizetésnél jó e-mail címet adj meg. Amennyiben gmail szolgáltatót használsz ellenőrizd a promóciós mappádat is, mert elképzelhető, hogy oda kerül az e-mail. 

02

Pontosan milyen formátumú ez az útmutató?

Az oktató anyag – egy jól tagolt, könnyen emészthető – szöveges anyagból áll, de számos valós, élő példát is tartalmaz. Ehhez a különböző ingyenes linkek és weboldalak csatlakoznak, amiket azonnal használatba is vehetsz. Tartozik hozzá 2 db videós anyag is, amelyekben szintén a gyakorlati példákon megyünk végig, hogy a tudást a lehető legjobban el tudd sajátítani.