facebook Legfontosabb részvényesi mutatók
Legfontosabb Részvényesi Mutatók Tanfolyam

Legfontosabb Részvényesi Mutatók Tanfolyam

Melyek azok a legfontosabb részvényesi mutatók, amelyekre a profi befektetők is nagy figyelmet fordítanak? Hogyan tudod Te is ugyanezeket használni annak érdekében, hogy megértsd a profi részvény kereskedők és befektetők gondolkodásmódját? 


A legfontosabb részvényesi mutatószámok tanfolyam pontosan erről szól. 4 napon keresztül minden nap egy-egy különböző és fontos részvényesi mutatószámon megyünk végig gyakorlati példákkal, hogy azonnal a gyakorlatban is tudd alkalmazni a megtanultakat! 


A tanfolyam felépítése

A képzés 4 különálló emailből áll. Ezeket az emaileket napról napra kapod majd meg arra az email címre, amivel feliratkozol a képzésre. Az összes email tartalmazza a szükséges tudnivalókat szöveges és képes formában. 


1. Mi az az osztalékfizetési hányados és hogyan tudod használni? 


2. P/E ratio, avagy mi alapján hasonlíts össze közel azonos cégeket? 


3. Miért nagyon fontos az EPS, mint mutatószám? 


4. Mennyire hatékonyan működik egy cég? A ROE megmutatja. 


Ez az email tanfolyam akkor való neked, ha már van egy minimális tudásod a részvény befektetés területén, esetleg már fektettél részvényekbe korábban vagy rendelkezel befektetési alapokkal. A tanfolyam végére megérted miért olyan fontos, hogy ezekkel a mutatókkal tisztába legyél és megtudod azt is, hogy hogyan tudod kiszűrni azokat a cégeket ezeknek a mutatószámoknak a segítségével, amiket jobb messziről elkerülni. 


Amennyiben egy olyan zárt csoportba szeretnél tartozni, ahol nap, mint nap a tőzsde a befektetések és pénzügyi fejlődés téma akkor lesd meg az Érthető Pénz Telegram Csoportunkat


Mennyibe kerül a képzés?


A tanfolyam teljesen ingyenes


Hogyan tudsz jelentkezni?


  • Regisztrálj a lenti regisztrációs felületen
  • Még aznap (de legkésőbb 24 órán belül) küldjük neked az első emailt
  • Onnantól kezdve pedig naponta kapsz majd 1-1 emailt
  • Ellenőrizd a Promóciók mappádat is, mert lehet oda kerül az email!