facebook Befektetés alapjai tanfolyam
Befektetés Alapjai Tanfolyam

Befektetés Alapjai Tanfolyam

Hogyan vedd vissza az irányítást a pénzed felett? Hogyan kezdj hozzá a befektetésekhez? Milyen lehetőségeid vannak? Mi az a titok, amit a leggazdagabbak használnak a vagyonuk felépítésére? Ha ezekre a kérdésekre keresed a választ jó helyen jársz. 


Az 5 napos tanfolyam célja, hogy bemutassa a befektetések alapjait. A tanfolyam végére megérted az alap összefüggéseket, megismered a lehetőségeidet és konkrét eszközöket, gyakorlati tippeket is kapsz a befektetésekkel kapcsolatban. 


A bónusz 6. napon pedig egy hogyan tovább email keretein belül gyakorlati segítséget is kapsz a továbblépéshez. 


A tanfolyam felépítése

A képzés 5+1 különálló emailből áll. Ezeket az emaileket napról napra kapod majd meg arra az email címre, amivel feliratkozol a képzésre. Az összes email tartalmazza a szükséges tudnivalókat szöveges és képes formában, de lesznek benne hosszabb cikkek és videók is. 


1. A befektetés alapjai 


2. A bankok és pénzügyi tanácsadók valóban a Te érdekedet nézik? 


3. Miket kell feltétlenül tudnod a pénzről, hogy sikeresen építhess vagyont? 


4. Mibe fektess és mibe NE fektess? 


5. Az EGYETLEN esélyed, ha valóban magas hozamot szeretnél hosszútávon 


5+1. Hogyan tovább? 


A képzés egy jó alapot ad akkor, ha még a befektetések világában kezdő vagy, és nem tudod pontosan merre indulj, mivel kezdj. Tartalmaz hasznos tippeket, trükköket, hogyan érdemes elkezdeni a megtakarítást, befektetést ha kiemelkedő eredményeket szeretnénk elérni és hogyan tudod visszavenni a saját kezedbe a pénzed irányítását. 


A képzéstől nem elvárható, hogy a végére befektetési és tőzsdei szakember leszel és profin tudsz majd befektetni, de egy kivál alapot tud adni a tanfolyam. Ha rögtön konkrét, tőzsdei dolgokkal szeretnél elindulni és alkalmazni is őket élesben, ajánlom figyelmedbe a Részvénykiválasztás a gyakorlatban képzést. 


Mennyibe kerül a képzés?


A tanfolyam teljesen ingyenes


Hogyan tudsz jelentkezni?


  • Regisztrálj a lenti regisztrációs felületen
  • Még aznap (de legkésőbb 24 órán belül) küldjük neked az első emailt
  • Onnantól kezdve pedig naponta kapsz majd 1-1 emailt
  • Ellenőrizd a Promóciók mappádat is, mert lehet oda kerül az email!