facebook Képzések

Ingyenes Képzéseink

Befektetés Alapjai Tanfolyam

INGYENES

Hogyan vedd vissza az irányítást a pénzed felett? Hogyan kezdj hozzá a befektetésekhez? Milyen lehetőségeid vannak? Mi az a titok, amit a leggazdagabbak használnak a vagyonuk felépítésére? Ha ezekre a kérdésekre keresed a választ jó helyen jársz. Az 5 napos tanfolyam célja, hogy bemutassa a befektetések alapjait.


Legfontosabb Részvényesi Mutatók Tanfolyam

INGYENES

Melyek azok a legfontosabb részvényesi mutatók, amelyekre a profi befektetők is nagy figyelmet fordítanak? Hogyan tudod Te is ugyanezeket használni annak érdekében, hogy megértsd a profi részvény kereskedők és befektetők gondolkodásmódját? A legfontosabb részvényesi mutatószámok tanfolyam pontosan erről szól.


Alap Tőzsde Tanfolyam

INGYENES

Megtanulod használni a tőzsdét a saját vagyon építésére. Az 5 napon keresztül megismerkedsz a tőzsde alapjaival, részvényekkel, befektetési alapokkal, és elsajátítod a tőzsdei instrumentumok elemzésének alapjait. Az 5.napon pedig egy konkrét tőzsdei esettanulmányt láthatsz majd.

Online Képzéseink

Részvénykiválasztás a gyakorlatban

39 900 Ft

(€100)

A cél, hogy az anyag végére Te is képes legyél kiválasztani a legmegfelelőbb részvényeket befektetésre. Fel tudj építeni önállóan egy pénztermelő gépezetet akár osztalék fókuszú, akár növekedés fókuszú részvényeket választasz. Ami pedig a legfontosabb: ez már egy tesztelt és gyakorlatias oktatóanyag, hiszen évek óta én is ugyanezt használom.


Érthető Pénz Csoport

€40

(14 990 Ft/hó)

Az Érthető Pénz Csoport tartalmaz mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy sikeres lehess a tőzsdén és a részvénypiacon. Az Érthető Pénz Csoport egy olyan zárt közösség, ahol mindenkinek egy a célja: minél jobban megérteni a tőzsdét és a részvéyneket, minél jobb hozamokat elérni. Mindenki részvényekkel és egyéb tőzsdei termékekkel kereskedik és tőlem is korlátlanul tudsz kérdezni.