facebook
Ingyenes Képzés Mini tőzsdetanfolyam
 

Mini tőzsdetanfolyam

Mi is az a tőzsde? Hogyan lehetsz sikeres tőzsdés még akkor is, ha az emberek nagy többsége veszít? Téged is zavar, hogy nem tudsz eleget a tőzsdéről és a befektetési lehetőségekről? Ha feliratkozol az 5 napos mini tőzsdetanfolyamra ezekre a kérdésekre garantáltan választ kapsz. 

Az 5 napos tanfolyam célja, hogy bemutassa a tőzsde alapjait és megmutassa mikre kell feltétlenül odafigyelned mielőtt elkezdesz tőzsdézni. A tanfolyam megvilágítja az összefüggéseket és az 5. napon egy konkrét esettanulmányt láthatsz majd, ami hozzásegít, hogy hogyan érdemes elindulnod!

A tanfolyam felépítése

A képzés 5 különálló emailből áll. Ezeket az emaileket napról napra kapod majd meg arra az email címre, amivel feliratkozol a képzésre. Az összes email tartalmazza a szükséges tudnivalókat szöveges és képes formában.

1.       A tőzsde alapjai

2.       Aki irtózik a tőzsdétől, az nagy valószínűséggel tőzsdézik

3.       Mikre figyelj mielőtt belefogsz a tőzsdézésbe

4.       Az Amatőr és a Profi meséje

5.       Hogyan csináltam 33%-os profiot egy év alatt

A képzés nem tér ki a tőzsde minden részletére, ezért az 5 napos mini kurzustól nem szabad azt várni, hogy elvégzése után profi tőzsdei szakember leszel. Ha jobban el szeretnél mélyülni a tőzsdézésbe, akkor a START tőzsdetanfolyamot javaslom, ahol több, mint 9 órányi online anyag, és gyakorlati útmutatók várnak.

Mennyibe kerül a képzés?

  • A tanfolyam teljesen ingyenes

Hogyan tudsz jelentkezni?

  • Regisztrálj a lenti regisztrációs felületen
  • Még aznap (de legkésőbb 24 órán belül) küldjük neked az első emailt
  • Onnantól kezdve pedig naponta kapsz majd 1-1 emailt
  • Ellenőrizd a Promóciók mappádat is, mert lehet oda kerül az email!