facebook
Ingyenes Képzés Mini pénzügyi tanfolyam
 

Mini pénzügyi tanfolyam

Hogyan vedd vissza az irányítást a pénzed felett? Hogyan kezdj hozzá? Miként tudnál jobban és többet megtakarítani? Mi az a titok, amit a leggazdagabbak használnak a vagyonuk fölépítésére? Ha ezekre a kérdésekre keresed a választ jó helyen jársz. 

Az 5 napos tanfolyam célja, hogy bemutassa a legvagyonosabbak milyen módszereket alkalmaznak és Te hogyan tudod ugyanezeket a módszereket használni. A tanfolyam megvilágítja az összefüggéseket és az 5 nap alatt sok konkrét módszert láthatsz majd, amiket azonnal alkalmazhatsz is!

A tanfolyam felépítése

A képzés 5 különálló emailből áll. Ezeket az emaileket napról napra kapod majd meg arra az email címre, amivel feliratkozol a képzésre. Az összes email tartalmazza a szükséges tudnivalókat szöveges és képes formában.

1. A bankok és pénzügyi tanácsadók valóban a Te érdekedet nézik?
2. Miket kell feltétlenül tudnod a pénzről?
3. A legfontosabb 3 eszköz a vagyonépítésben
4. Hogyan legyen több és több megtakarításod (3+1 tipp)
5. Hogyan kezdd el a vagyonépítésedet, hogy eredményes legyen (3+1 tipp)

A képzés egy jó alapot ad a kezdőknek, akik nem tudják merre induljanak, mivel kezdjenek. Tartalmaz hasznos tippeket, trükköket hogyan érdemes elkezdeni a megtakarítást, befektetést ha kiemelkedő eredményeket szeretnénk elérni és hogyan tudjuk visszavenni a saját kezünkbe pénzünk irányítását. 

A képzéstől nem elvárható, hogy a végére valaki pénzügyi szakember lesz és profin tud befektetni. Ha rögtön konkrét, tőzsdei dolgokkal szeretnél elindulni és alkalmazni is őket élesben, ajánlom figyelmedbe a START tőzsdetanfolyam képzést.

Mennyibe kerül a képzés?

  • A tanfolyam teljesen ingyenes

Hogyan tudsz jelentkezni?

  • Regisztrálj a lenti regisztrációs felületen 
  • Még aznap (de legkésőbb 24 órán belül) küldjük neked az első emailt
  • Onnantól kezdve pedig naponta kapsz majd 1-1 emailt
  • Ellenőrizd a Promóciók mappádat is, mert lehet oda kerül az email!